Red Bull Solo Q: Το επίσημο τουρνουά 1v1 του League of Legends ξεκινά στις 10 Οκτωβρίου

Είσαι έτοιμος να μονομαχήσεις; Το επίσημο τουρνουά 1v1 του League of Legends (LoL), Red Bull Solo Q, ξεκινάει online στις 10 Οκτωβρίου! Πέρυσι ο διαγωνισμός με το όνομα Red Bull Player One είχε 25.000 εγγεγραμμένους παίκτες από 29 χώρες που πάλεψαν για τον τίτλο. Φέτος, η κοινότητα του LoL ανυπομονεί για τους 4 προκριματικούς γύρους, των οποίων οι νικητές θα προπονηθούν για τον τελικό από επαγγελματίες παίκτες. Ετοιμάσου για τη μάχη και πάρε μέρος εδώ!

To Red Bull Solo Q δίνει ένα twist στο κλασικό ματς του League of Legends, βάζοντάς τους παίκτες να μονομαχήσουν ένας εναντίον ενός. Ο πρώτος παίκτης που θα καταφέρει το ‘First blood!’, να καταστρέψει το tower του αντιπάλου του ή να φτάσει τα 100-minion score κερδίζει την μονομαχία. Οι online προκριματικοί θα λάβουν χώρα στις 10,11 και 17,18 Οκτωβρίου ενώ ο τελικός θα πραγματοποιηθεί στις 23 Οκτωβρίου.

red-bull-solo-q-1.jpg

Οι νικητές των ελληνικών προκριματικών θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν προσωπική καθοδήγηση από μερικούς από τους καλύτερους Έλληνες pro players του LoL για να ανεβάσουν τα skills τους πριν τον Ελληνικό Τελικό, καθώς επίσης θα διεκδικήσουν ξεχωριστά δώρα, όπως Red Bull Gaming Team Jersey, Mousepad by Steel Series και Riot Points. Ο νικητής του τελικού θα κερδίσει μία οθόνη AOC AG241QG, ένα Triumphant Ryze Skin καθώς και χρηματικό έπαθλο.

Παράλληλα, από τις 7 Οκτωβρίου 2020, με την απόδειξη αγοράς από κάθε κουτάκι Red Bull, ξεκλειδώνεις την πρόσβαση στο Leaderboard του Solo Q και μπορείς να συμμετάσχεις στο διαγωνισμό για να κερδίσεις μοναδικά gaming δώρα.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: redbull.com/soloq

Loading