Η Revolut έρχεται και επίσημα πλέον στην Ελλάδα για να "χτυπήσει" το κραταιό τραπεζικό σύστημα

Mε φιλόδοξους στόχους και επιθετική πολιτική μάρκετινγκ, εγκαινιάζει το νέο της γραφείο στην Αθήνα, η Revolut. Διαθέτει ήδη πάνω από 60.000 Έλληνες πελάτες για θέματα διαχείρισης των οικονομικών τους (από μεταφορές χρημάτων έως bitcoins).

Διαβάστε επίσης: Revolut: Η επάνασταση για αγορές από το εξωτερικό και όχι μόνο [Videos]

Γραφεία στην Αθήνα ανοίγει η Revolut , μία από τις πιο γρήγορα αναπτυσσόμενες εταιρίες στην Ευρώπη. Στόχος της είναι να «φέρει τα πάνω κάτω στο τραπεζικό σύστημα» σε θέματα διαχείρισης της οικονομικής ζωής του κοινού, με υπηρεσίες όπως άμεσες χρεώσεις, εξοικονόμηση χρημάτων, ταξιδιωτική ασφάλιση με geolocation και αποκλειστική έκθεση σε κρυπτονομίσματα.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της εταιρίας, οι Έλληνες καταναλωτές μπορούν τώρα να ανοίξουν ένα τρεχούμενου λογαριασμού σε λιγότερο από τρία λεπτά μέσα από την δωρεάν εφαρμογή, όπου μπορούν να αποστέλλουν δωρεάν εσωτερικές και διεθνείς μεταφορές χρημάτων άλλα και να ξοδεύουν στο εξωτερικό χωρίς καμία χρέωση.

Διαβάστε επίσης: Αναλυτικός οδηγός χρήσης της Revolut

Ανακοινώνοντας την έναρξη υπηρεσιών στην Ελλάδα, η Revolut προχώρησε σε δυναμικές και φιλόδοξες τοποθετήσεις, όπως φαίνεται και από το ύφος των δηλώσεων του ιδρυτή της και διευθύνοντος συμβούλου, κ. Nikolay Storonsky, σύμφωνα με τον οποίο:

"Οι μεγάλες ελληνικές τράπεζες έχουν επωφεληθεί από τους πελάτες τους για χρόνια με ατελείωτες τραπεζικές αμοιβές και ανεπαρκή τεχνολογία. Η Revolut είναι εδώ για να τερματίσει το πάρτι για τους τραπεζίτες και να προσφέρει στην Ελλάδα μια καθημερινή, καινοτόμο τραπεζική εναλλακτική λύση.

 

Εκτός από την αναδιαμόρφωση των παραδοσιακών χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών, έχουμε θέσει την τεχνολογία στην καρδιά των υπηρεσιών μας, με άμεσες ειδοποιήσεις δαπανών, βελτιωμένες αναλύσεις, κατηγοριοποίηση δαπανών, εργαλεία προϋπολογισμού και ισχυρά μέτρα ασφαλείας, όπως η δυνατότητα μπλοκαρίσματος της κάρτας σας και ενεργοποίησης της ασφάλειας βάσει τοποθεσίας (location-based security).”

Η Revolut επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν έναν καθημερινό τρεχούμενο λογαριασμό σε 3 λεπτά, και να στέλνουν δωρεάν εσωτερικές και διεθνείς μεταφορές χρημάτων, να κρατούν και να ανταλλάσσουν 25 νομίσματα μέσα στην εφαρμογή στην πραγματική συναλλαγματική ισοτιμία και να ξοδεύουν παγκοσμίως σε 150 νομίσματα χρησιμοποιώντας την Revolut MasterCard καρτα.

Από την έναρξη λειτουργίας της τον Ιούλιο του 2015, η καινοτόμος fintech έχει προσελκύσει πάνω από 1.700.000 χρήστες και έχει επεξεργαστεί πάνω από 10 δις δολλάρια σε συναλλαγές μέχρι σήμερα. Η Revolut ήδη διαθέτει πάνω από 60.000 Έλληνες πελάτες με μηδενική δαπάνη σε μάρκετινγκ και στοχεύει να φτάσει τους 150.000 Έλληνες χρήστες μέχρι το τέλος του έτους.

Με έδρα το Λονδίνο, η Revolut “επενδυει” στην Ελλάδα με το άνοιγμα τοπικου γραφειου στην Αθηνα, όπου αναλαμβάνει ως country manager ο κ. Δημήτρης Λιτσικάκης .

Στο πλαίσιο του επιθετικού μάρκετινγ και με αφορμή το άνοιγμα του ελληνικού γραφείου, η εταιρία προσφέρει δωρεάν κάρτες για όλους όσους θέλουν να απολαύσουν τα προνόμια που φέρνει. Η προσφορά ισχύει έως 20 Απριλίου για νέους χρήστες μόνο.

Promo URL: http://revolut.com/?p=GRLaunch

[via NEWS247.gr]

Loading