Γνωρίστε τις νέες, εντυπωσιακές action cameras της Rollei

rollei_ac_300

Rollei AC 300

Γνωρίστε την Action camera 300 της Rollei, μία οικονομική action camera ιδανική για χρήση σε extreme αθλήματα και σπορ δράσης συμπεριλαμβανομένων των καταδύσεων και της ποδηλασίας βουνού.

Αδιάβροχη σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα

Η Rollei AC 300 διατίθεται μαζί με μία διάφανη προστατευτική θήκη, αδιάβροχη σε βάθος έως και 40m και κατάλληλη για όλες τις υποβρύχιες δραστηριότητες. Ακόμα, περιλαμβάνει μία ευρεία γκάμα στηριγμάτων και βάσεων που κάνουν την προσάρτηση της μηχανής στο ποδήλατο μία πανεύκολη διαδικασία.

rollei_ac_300_1

Οικονομική action cam με προηγμένα χαρακτηριστικά

Η κάμερα έχει ανάλυση video HD 720p/ 30fps μέσω του αισθητήρα εικόνας GC1004 CMOS, με μεταβλητή ανάλυση σταθερής εικόνας έως 5 megapixel. Με τον υπερευρυγώνιο φακό 140ο δεν θα χάσετε ποτέ καμία στιγμή δράσης. Επίσης, η οθόνη TFT LCD 1,5 ιντσών στο πίσω μέρος της μηχανής, παρέχει υψηλής ποιότητας και ευκρίνειας εικόνες.

Πολύ ελαφριά με μακρά διάρκεια ζωής μπαταρίας

Όταν είναι πλήρως φορτισμένη, η μπαταρία λιθίου 900 mAh της Actioncam 300 διαρκεί για έως και 120 λεπτά, παρέχοντας ακόμα περισσότερο χρόνο για να εξερευνήσετε την περιοχή που σας ενδιαφέρει. Οι εικόνες αποθηκεύονται σε κάρτες microSD έως SDHC 32 GB. Για να γίνει ακόμα πιο εύκολη η χρήση της μηχανής, το βάρος της δεν ξεπερνά τα 59g.

rollei_ac_400

Rollei AC 400

Αποτυπώστε τις extreme στιγμές σας

Η Rollei Actioncam 400 είναι ιδανική για να αποτυπώνετε εκείνες τις στιγμές που η δράση είναι στο maximum – τέτοια είναι η δύναμη και η ευελιξία αυτής της οικονομικής μηχανής. Είτε κάνετε σκι στις Άλπεις είτε υποβρύχιες καταδύσεις, οι περιπετειώδεις στιγμές της ζωής σας αξίζει να αποτυπωθούν και να ξαναζωντανεύουν κάθε φορά που ξαναβλέπετε τα ευκρινή video 1080p που προσφέρει αυτή η μηχανή.

Ευκρινείς εικόνες της πραγματικότητας

Με δυνατότητα αναπαραγωγής 30fps, η Rollei Actioncam 400 εγγράφει ομαλά video που μπορείτε να βλέπετε και να κοινοποιείτε ξανά και ξανά. Εντυπωσιακή είναι επίσης η ανάλυση 1080p που αποτυπώνει τις λεπτομέρειες κάθε κίνησης και είναι ιδανική για ανάρτηση στο Youtube. Ένας λόγος για τον οποίο πολλοί άνθρωποι αποτυπώνουν τις τολμηρές περιπέτειές τους είναι γιατί θέλουν να ξαναζούν τις στιγμές της δράσης και να δείχνουν στους άλλους τα κατορθώματά τους. Γι’ αυτό, η υψηλή ποιότητα της Rollei Actioncam 400, την κάνει ιδανική επιλογή.

Μία Action Cam με πολλά αξεσουάρ

Μαζί με τη Rollei Actioncam 400 διατίθεται μία ποικιλία εξαρτημάτων για προσάρτηση της μηχανής στο κράνος, στο ποδήλατο καθώς και σε όποια επιφάνεια θέλετε, χάρη στην επίπεδη και την κυρτή αυτοκόλλητη βάση. Για αποτύπωση της υποβρύχιας δράσης, η μηχανή μπορεί να φιλοξενηθεί σε μία αδιάβροχη θήκη που την προστατεύει σε βάθος έως και 40m. Με αυτά τα αξεσουάρ, η Rollei Actioncan 400 μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να απαθανατίσει στιγμές γεμάτες δράση από καταδύσεις στην θάλασσα έως το κατέβασμα μιας βουνοπλαγιάς με σκι.

Δυνατότητα Wi-Fi για απόλυτο έλεγχο από απόσταση

Για μεγαλύτερη ευκολία, η Rollei Actioncan 400 έχει ενσωματωμένη δυνατότητα Wi-Fi, που επιτρέπει το χειρισμό της μηχανής μέσω tablet ή smartphone. Επίσης, το ασύρματο τηλεχειριστήριο καρπού που παρέχεται, είναι ιδανικό για γρήγορη καταγραφή διαφορετικών λήψεων ή για την έναρξη της εγγραφής από απόσταση. Όπου κι αν βρίσκεστε, αποτυπώστε εντυπωσιακές σκηνές με τη Rollei Actioncam 400 και ξαναζήστε αυτές τις αναμνήσεις σε υψηλή ποιότητα.

rollei_ac_420

Rollei AC 420 – ULTRA ποιότητα – ULTRA δράση

Η Rollei Actioncam 420 είναι ιδανική για όποιον θέλει να μοιράζεται με τους φίλους του τη δράση που αποτυπώνει σε υπαίθριες δραστηριότητες, όπως extreme sports, εκδρομές με μοτοσικλέτα ή τις εμπειρίες των καλοκαιρινών διακοπών. Αυτή η 4K action cam αποτυπώνει υπέροχες εικόνες με ζωντανές λεπτομέρειες, κάνοντάς τις να ξεχωρίζουν από άλλες που αναρτώνται στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης ή σε διαδικτυακές πλατφόρμες video.

Επιτρέποντας τη γρήγορη διανομή των αυθεντικών συναρπαστικών πλάνων σας με μεγάλη ευκρίνεια, η μηχανή μπορεί να χειριστεί υψηλές ταχύτητες και απότομες κινήσεις χωρίς να χρειστεί να κάνετε συμβιβασμούς στην ποιότητα εικόνας. Η Rollei Actioncam 420 είναι το στοιχείο που χρειάζεται όποιος θέλει να βελτιώσει την τεχνική του σε μία ευρεία γκάμα υπαίθριων αθλημάτων αφού – για παράδειγμα - επιτρέπει την άμεση αναπαραγωγή του video ώστε να μπορεί να το δει ο προπονητής και ο αθλητής στη στιγμή και να αποφασίσουν ποιες βελτιώσεις πρέπει να γίνουν στην τεχνική του αθλητή.

Μία Action Cam 4K που ξεχωρίζει

Η Rollei Actioncam 420 μπορεί να συνεργαστεί με όποιο σύστημα θέλετε. Όπως και άλλες action cam της Rollei, είναι συμβατή με GoPro και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με εξοπλισμό Rollei κάθε είδους. Μπορεί, για παράδειγμα, να χρησιμοποιηθεί μαζί με ένα βραχίονα επέκτασης για να παρέχει εικόνες από ψηλά κατά τη διάρκεια ορειβασίας ή απλά για να τραβήξετε selfies.

Η μηχανή μπορεί να προσαρτηθεί σε διάφορες επιφάνειες, όπως το κράνος ή η σανίδα του surf, με τη χρήση βεντουζών. Η κατασκευή της μηχανής είναι εξαιρετικά ανθεκτική ώστε να μπορείτε να τη χρησιμοποιείτε σε αντίξοες συνθήκες όπου κι αν βρίσκεστε. Ο σχεδιασμός της μηχανής προστατεύει από τη σκόνη ώστε να μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε σε μέρη όπου άλλες μηχανές δεν θα τα κατάφερναν. Δοκιμάστε την στην παραλία και δεν θα απογοητευτείτε από τις κορυφαίες εικόνες που θα αποκτήσετε.

 

Loading