Royole Mirage Smart Speaker: Έξυπνο ηχείο με τυλιγμένη εύκαμπτη οθόνη AMOLED [CES 2020]

Μπορεί να μη το θυμάστε, αλλά η Royole ήταν η πρώτη που παρουσίασε αναδιπλούμενο smartphone ως ολοκληρωμένο προϊόν τον Οκτώβριο του 2018, το FlexPai, και είχε τραβήξει τα βλέμματα του κοινού στο περυσινό CES 2019 όταν ακόμη οι Samsung και Huawei κρατούσαν κρυφά τα χαρτιά τους. Φέτος, η εταιρεία δίνει το παρών στο CES 2020 με δύο νέα προϊόντα στα οποία έχει χρησιμοποιήσει και πάλι τις εύκαμπτες οθόνες της.

royole-mirage-smart.jpg

Το πρώτο είναι το Royole Mirage Smart Speaker, ένα έξυπνο ηχείο με κυλινδρικό σχεδιασμό που εκπέμπει σε 360°, ενώ γύρω του τυλίγεται μια εύκαμπτη οθόνη αφής 7.8’’ AMOLED ανάλυσης 1920 x 1440! Προφανώς η οθόνη χρησιμοποιείται για τη διαχείριση του ηχείου, ενώ υπάρχει επεξεργαστής Snapdragon 524, 2GB μνήμη RAM, 16GB αποθηκευτικός χώρος, κάμερα 5MP και δύο μικρόφωνα για πρόσβαση στον ψηφιακό βοηθό Amazon Alexa. Τα ηχεία αποδίδουν ισχύ 30W.

royole-rowrite-2.jpg

Η δεύτερη συσκευή είναι το Royole RoWrite 2, η νέα γενιά του writing pad που ζυγίζει μόλις 420gr και περιλαμβάνει αισθητήρες που μεταφέρουν σε ψηφιακή μορφή όλα αυτά που γράφει ο χρήστης με τη βοήθεια της γραφίδας. Η αυτονομία του είναι 30 ημέρες και στο πακέτο συμπεριλαμβάνεται η γραφίδα.

Το Royole Mirage Smart Speaker θα κυκλοφορήσει μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του 2020 σε τιμή $899, ενώ το Royole RoWrite 2 θα είναι διαθέσιμο το Μάρτιο σε τιμή €129.

[via]

Loading