Ruined King: A League of Legends Story, δείτε το πρώτο gameplay trailer

Η Riot Games γιόρτασε διπλά τη 10η Δεκεμβρίου 2020, αφού από τη μία προχώρησε στο λανσάρισμα της open beta έκδοσης του League of Legends: Wild Rift για συσκευές Android και iOS, και από την άλλη αποκάλυψε το πρώτο gameplay trailer για το Ruined King: A League of Legends Story στο πλαίσιο της εκδήλωσης The Game Awards 2020.

Για όσους δεν το γνωρίζουν, το Ruined King: A League of Legends Story είναι το πρώτο single player παιχνίδι της εταιρείας που βασίζεται στον κόσμο του League of Legends, το οποίο αρχικά ήταν να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2021, αλλά αποφασίστηκε να μετατεθεί το λανσάρισμα για μεταγενέστερη ημερομηνία (πάντα μέσα στο 2021) προκειμένου να ολοκληρωθεί σωστά η ανάπτυξη του.

Το trailer ξεκινά από την πόλη Bilgewater και ο αφηγητής εξηγεί ορισμένα πράγματα που την αφορούν. Οι gamers καλούνται να την απελευθερώσουν από το κακό που τη στοιχειώνει οργανώνοντας μια ομάδα από playable champions του League of Legends (Braum, Miss Fortune, Illaoi, Pyke, Yasuo, Ahri). Η κάμερα του παιχνιδιού είναι πανοραμική όταν εξερευνείς την πόλη, τα σπήλαια και τη θάλασσα, ενώ γυρίζει σε πλαϊνή οπτική όταν μπαίνεις στη μάχη (με 3 champions).

Το παράδοξο είναι ότι δεν μας λέει τίποτα για την υπόθεση και μάλιστα αναρωτιέται (ο αφηγητής) τι ήταν αυτό που οδήγησε στη συγκέντρωση αυτής της ετερόκλητης ομάδας ηρώων. Στο τέλος, βέβαια, αποκαλύπτεται ο Ruined King, ένας χαρακτήρας από το League of Legends που δεν έχει αναλυθεί ποτέ στο ίδιο το παιχνίδι.

Το περιμένουμε σε Windows PC, PS5, PS4, Xbox One και Xbox Series X/S.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading