up_icon
Press Releases Samsung

Samsung: 30 βραβεία CES 2019 Innovation Awards για τον εξαιρετικό σχεδιασμό και τη μηχανική των προϊόντων της

13 Νοεμβρίου 2018 Yannis Elpidis

Samsung: 30 βραβεία CES 2019 Innovation Awards για τον εξαιρετικό σχεδιασμό και τη μηχανική των προϊόντων της

 

Η Samsung ανακοίνωσε ότι 30 από τις προϊοντικές της καινοτομίες διακρίθηκαν στα CES 2019 Innovation Awards, συμπεριλαμβανομένων δύο βραβείων “Best of Innovations”. Ο αναγνωρισμένος αυτός θεσμός ξεχωρίζει προϊόντα και υπηρεσίες, που επιδεικνύουν εξαιρετικό σχεδιασμό και μηχανική προηγμένης τεχνολογίας.

Τα βραβεία αναδεικνύουν την κληρονομιά της Samsung στην ανάπτυξη πρωτοπόρων καινοτομιών, που ωθούν την εξέλιξη της βιομηχανίας. Φέτος, οι βραβεύσεις της Samsung καλύπτουν ένα φάσμα κατηγοριών, όπως είναι οι οθόνες, η καλή φυσική κατάσταση, ο αθλητισμός και η βιοτεχνολογία, τα ασύρματα αξεσουάρ κινητών συσκευών, το έξυπνο σπίτι, η εικονική και επαυξημένη πραγματικότητα, ο εξοπλισμός Η/Υ, τα εξαρτήματα και περιφερειακά, η εικόνα και ο ήχος εντός οχήματος και η βιωσιμότητα και οικολογικός σχεδιασμός.

Όπως δήλωσε ο Tim Baxter, Πρόεδρος και CEO στη Samsung Electronics Βόρειας Αμερικής,

"Έχουμε επενδύσει σημαντικά στους τομείς 5G, IoT και AI τα τελευταία χρόνια και αποτελεί τιμή για εμάς η αναγνώριση της σταθερής επιδίωξής μας να βοηθάμε τους καταναλωτές και τη βιομηχανία να κάνουν, όσα δεν μπορούσαν να κάνουν μέχρι σήμερα. Είμαι πολύ περήφανος για τη δημιουργικότητα της ομάδας, την κινητήριο δύναμη και την καινοτόμο προσέγγιση για να φέρουν τις καλύτερες στην κατηγορία τους λύσεις στην αγορά"

Τα CES Innovation Awards χορηγούνται από τον οργανισμό Consumer Technology Association (CTA), ιδιοκτήτη και διοργανωτή της έκθεσης CES. Πολλά από τα αναγνωρισμένα από τον κλάδο προϊόντα της Samsung θα προβληθούν στο πλαίσιο της CES 2019, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 8 έως τις 11 Ιανουαρίου 2019, στον εκθεσιακό χώρο της Samsung (#15006), που θα βρίσκεται στο Central Hall του Las Vegas Convention Center. Κάποια προϊόντα θα προβληθούν στον εκθεσιακό χώρο των CES 2019 Innovation Awards, που βρίσκεται στο Venetian Resort Hotel, Επίπεδο 2 στο Venetian Ballroom E/F.

Μερικά από τα βραβευμένα προϊόντα είναι:

Samsung Galaxy Note9 – Έχει εδώ και καιρό αναγνωριστεί πως η σειρά Galaxy Note ενσωματώνει τις πλέον πρόσφατες καινοτομίες της Samsung. Το εξαιρετικά ισχυρό Galaxy Note9 βασίζεται πάνω σε αυτά τα θεμέλια, καθώς είναι ένα premium smartphone με ισχυρές αποδόσεις για ολόκληρη την ημέρα. Με μία ισχυρή μπαταρία που διαρκεί ολόκληρη την ημέρα, ένα νέο S Pen που διαθέτει συνδεσιμότητα Bluetooth χαμηλής ενέργειας, την πιο έξυπνη κάμερα της Samsung μέχρι σήμερα, καθώς και έως ένα  terabyte αποθηκευτικό χώρο, το Galaxy Note9 είναι το τηλέφωνο που είναι τόσο ισχυρό που μπορεί να ανταποκριθεί με επιτυχία στον πολυάσχολο τρόπο ζωής.

Samsung Galaxy Tab S4 – Το Samsung Galaxy Tab S4, το 2-σε-1 Android tablet, έχει σχεδιαστεί για ανθρώπους που θέλουν να κάνουν περισσότερα εν κινήσει και βοηθάει τον χρήστη να εργάζεται πιο έξυπνα, καθώς διατηρεί τις λειτουργίες στα υψηλότερα επίπεδα. Με το Samsung DeX, τη μπαταρία που διαρκεί ακόμα περισσότερο, το κομψό S Pen και τέσσερα AKG ηχεία, αυτό το νέο tablet προσφέρει μεγαλύτερη ευκολία στην παραγωγικότητα και πιο καθηλωτική ψυχαγωγία – ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε.

Samsung Galaxy Watch – Ένα premium ισχυρό smartwatch για εκείνους που τα θέλουν όλα και ταυτόχρονα επιθυμούν να έχουν ωραία εμφάνιση σε όλες τις δραστηριότητές τους. Χάρη στη μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και τη συνδεσιμότητα LTE δίνει στους καταναλωτές μία πραγματική αυτόνομη εμπειρία. Mε σήμα κατατεθέν, την περιστρεφόμενη στεφάνη και μία πιο σειρά επιλογών στυλ, πρόκειται για ένα smartwatch που μοιάζει με ένα παραδοσιακό ρολόι με έξυπνη χρήση. Διαθέτοντας συνολικά 39 είδη άθλησης και δραστηριοτήτων, καθώς και νέες λειτουργίες διαχείρισης ύπνου και άγχους, το ισχυρό smartwatch κρατάει τους καταναλωτές συγκεντρωμένους στους στόχους τους για την υγεία και την φυσική τους κατάσταση.

Wireless Charger Duo – Πρόκειται για ένα συνδυασμό του Fast Charge Wireless Charging Stand και του Wireless Charging Pad. Η γρήγορη φόρτιση 2-σε-1 επιτρέπει στους χρήστες να φορτίζουν γρήγορα το τηλέφωνό τους μαζί με ένα άλλο Qi-συμβατό τηλέφωνο ή με ένα wearable ταυτόχρονα, μειώνοντας την ανάγκη χρήσης καλωδίων κάθε φορά που φορτίζουν τις μπαταρίες των συσκευών τους, ενώ παράλληλα η ενσωματωμένη βάση προσφέρει εύκολη πρόσβαση στην οθόνη του κινητού.

Samsung DeX – Το Samsung DeX προσφέρει στους χρήστες εμπειρία που προσομοιάζει Η/Υ απευθείας από Samsung Galaxy κινητό τους τηλέφωνο. Αυτό μπορεί να γίνει, απλά συνδέοντας το κινητό τηλέφωνο σε μία εξωτερική οθόνη ή αλλάζοντας μία ρύθμιση στο Galaxy Tab S4. Το DeX επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν το τηλέφωνό τους ή το tablet τους ως ένα padboard αφής ή ένα πληκτρολόγιο αφής. Επιπλέον, το DeX προσφέρει λειτουργία διπλής χρήσης (“dual mode”), ώστε να μπορούν οι χρήστες να συνεχίζουν να χρησιμοποιούν το τηλέφωνο ή το tablet, καθώς εργάζονται στην εξωτερική οθόνη – είτε συμμετέχουν σε μία video συνομιλία ή σχεδιάζουν και κρατούν σημειώσεις. Επίσης οι χρήστες του Note9 μπορούν να χρησιμοποιήσουν το SPen τους για να αλλάξουν slides, καθώς χρησιμοποιούν τη λειτουργία DeX σε μία μεγαλύτερη οθόνη.

SmartThings Tracker – Πρόκειται για μία μικρή, ελαφριά συσκευή εντοπισμού GPS, που συνδέεται μέσω ενός δικτύου LTE-M που βοηθάει τους ανθρώπους να παρακολουθούν πιο γρήγορα και με μεγαλύτερη ακρίβεια αυτό που έχει περισσότερη σημασία. Είτε είναι μία τσάντα γυμναστικής που χάθηκε στο σχολείο είτε ένα κατοικίδιο ζώο που μπορεί να απομακρύνθηκε πολύ από το σπίτι του, όλα μπορούν να εντοπιστούν με ευκολία σε πραγματικό χρόνο μέσω της Samsung εφαρμογής SmartThings, που είναι διαθέσιμη σε Android και συμβατές συσκευές iOS. Επιπλέον, τα μέλη της οικογένειας μπορούν να χρησιμοποιήσουν το SmartThings Tracker για να παραμείνουν συνδεδεμένοι, στέλνοντας ειδοποίηση για τη θέση τους στην εφαρμογή SmartThings, που στη συνέχεια ειδοποιεί τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας σχετικά με την τοποθεσία τους. Επιπλέον εφόσον η συσκευή είναι συμβατή με την εφαρμογή SmartThings, το SmartThings Tracker μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένας αισθητήρας άφιξης, ενεργοποιώντας αυτοματισμούς, όπως για παράδειγμα να ανάβει ένα συνδεδεμένο φως στην είσοδο, όταν η συσκευή βρίσκεται εντός εμβέλειας.

Samsung Galaxy A6 – Για εκείνους που θέλουν ακόμα περισσότερα από ένα πιο προσιτό smartphone, το Galaxy A6 διαθέτει μία καθηλωτική οθόνη, μία ισχυρή κάμερα και ένα νέο επίπεδο ευκολίας. Με την Super AMOLED Infinity οθόνη, που ζωντανεύει το περιεχόμενο με φωτεινά, πλούσια χρώματα και με υποστήριξη για επέκταση του αποθηκευτικού χώρου έως και 400GB, το Galaxy A6 προσφέρει μεγάλο χώρο για videos, μουσική και αρχεία. Με τη 16MP εμπρόσθια και οπίσθια κάμερα, οι χρήστες μπορούν να αιχμαλωτίζουν εκπληκτικές φωτογραφίες και selfies. Το διάφραγμα φακού F1.7 της οπίσθιας κάμερας βοηθάει, έτσι ώστε οι φωτογραφίες να είναι φωτεινές και καθαρές σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Yannis Elpidis

Είμαι ένας λάτρης της τεχνολογίας και του διαδικτύου. Γνώρισα τον πρώτο μου υπολογιστή στα μέσα της δεκαετίας του '80 και ήταν "love at first sight" που λένε και στο χωριό μου. Θα με βρείτε καθημερινά στη "Darkpony Digital".

Αγαπημένο μότο:
 "There are 10 kinds of people, those who understand binary and those who don't."

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΣΧΟΛΙΑ
read more

Samsung Galaxy S10+: Η κάμερα του κατακτά την πρώτη θέση Selfie στο DxOMark

22 Φεβρουαρίου 2019 Yannis Elpidis

Samsung Galaxy S10+ Η Samsung ανακοίνωσε σήμερα πως το Galaxy S10+ κατέκτησε την πρώτη θέση στην κλίμακα DxOMark Selfie, ένα νέο σύστημα κατάταξης για την αξιολόγηση της ποιότητας εικόνας στις εμπρόσθιες ...

Η LG φέρνει hands-free οικιακές συσκευές με αναγνώριση φωνής σε περισσότερα σπίτια

22 Φεβρουαρίου 2019 Yannis Elpidis

Η LG φέτος θα διευρύνει δυναμικά την παρουσία των έξυπνων οικιακών συσκευών με δυνατότητα αναγνώρισης φωνής σε περισσότερες αγορές. Με την Google και την Amazon ως πολύτιμους ΑΙ (artificial intelligence – ...

Nokia 8.1 – εκτοξεύοντας την εμπειρία και τις δυνατότητες της «ναυαρχίδας» σε άλλη διάσταση

21 Φεβρουαρίου 2019 Yannis Elpidis

Η HMD Global, αντιπρόσωπος εταιρεία των Nokia κινητών τηλεφώνων, ανακοίνωσε το Nokia 8.1, την τελευταία προσθήκη στην κατηγορία των «ναυαρχίδων» της. Όπως συμβαίνει και με άλλα Nokia smartphones της ίδιας ...

Samsung Galaxy S10: Ξεκίνησαν οι προπαραγγελίες στα Public από €789, €939 και €1039

21 Φεβρουαρίου 2019 Yannis Elpidis

Συμπλήρωσε τώρα τη φόρμα παραγγελίας στο Public.gr και κάνε δικό σου το επετειακό smartphone! Στις 20 Φεβρουαρίου 2019, η Samsung σε μια λαμπρή εκδήλωση αποκάλυψε την ολοκαίνουργια σειρά Galaxy S, ...

Samsung Galaxy Buds, Galaxy Fit και Galaxy Watch Active, τα νέα wearables της εταιρείας

21 Φεβρουαρίου 2019 Yannis Elpidis

Η Samsung ανακοίνωσε τη νέα σειρά των Galaxy wearables: Galaxy Watch Active, Galaxy Fit/Galaxy Fit e και Galaxy Buds. Το smartwatch, το activity tracker και τα ασύρματα ακουστικά που είναι φτιαγμένα για ...

LG K40, LG K50 και LG Q60, τα νέα mid-range smartphones με AI και προσιτές τιμές

20 Φεβρουαρίου 2019 Yannis Elpidis

Στην MWC 2019, η LG θα παρουσιάσει τρία νέα φιλικά προς τους καταναλωτές smartphones. Τα LG Q60, LG K50 και LG K40 έχουν σχεδιαστεί για όσους αναζητούν προηγμένες συσκευές κινητής τηλεφωνίας με υψηλή ...

Πλαστές εφαρμογές τραπεζών βάζουν στο στόχαστρο τους χρήστες Android

20 Φεβρουαρίου 2019 Yannis Elpidis

Οι χρήστες Android έχουν υποτιμήσει τον κίνδυνο από τις πλαστές εφαρμογές τραπεζών, προειδοποιούν οι ερευνητές της ESET, και θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικοί σχετικά με αυτόν τον τύπο banking malware που...

To YouTube προβλέπει τον νικητή του Oscar Καλύτερης Φωτογραφίας

20 Φεβρουαρίου 2019 Yannis Elpidis

Γιορτάζοντας τα φετινά Oscars, το YouTube παρουσιάζει την κατάταξη των υποψήφιων ταινιών για Oscar Καλύτερης Φωτογραφίας, βάσει των trailer τους στο YouTube. Ανάμεσα στα top trailers βρίσκεται και «Η ...

Η Kaspersky Lab παρουσιάζει το νέο δωρεάν εργαλείο Kaspersky CyberTrace

19 Φεβρουαρίου 2019 Yannis Elpidis

Με τον αριθμό των διαθέσιμων πηγών πληροφόρησης για απειλές να συνεχίζει να αυξάνεται, ένας στους τρεις CISOs αισθάνεται ότι βρίσκεται υπό πίεση, καθώς δεν μπορεί να επεξεργαστεί και να αφομοιώσει την ...

Η ιστορία του SMS: Ένας από τους δημοφιλέστερους τρόπους επικοινωνίας και ένα μοναδικό εργαλείο για επιχειρήσεις

19 Φεβρουαρίου 2019 Yannis Elpidis

Στις 3 Δεκεμβρίου του 1992, ο Rica Jarvis που εργαζόταν τότε στη Vodafone διάβασε στην οθόνη του κινητού του τηλεφώνου, ενός Orbitel 901, τις εξής δύο λέξεις: «Καλά Χριστούγεννα». Το πλατύ χαμόγελο που ...

Loader
please wait
techgear_icon