Η LG φέρνει hands-free οικιακές συσκευές με αναγνώριση φωνής σε περισσότερα σπίτια

Η LG φέτος θα διευρύνει δυναμικά την παρουσία των έξυπνων οικιακών συσκευών με δυνατότητα αναγνώρισης φωνής σε περισσότερες αγορές. Με την Google και την Amazon ως πολύτιμους ΑΙ (artificial intelligence – τεχνητή νοημοσύνη) συνεργάτες να επεκτείνουν τις πωλήσεις των AI ηχείων παγκοσμίως, η LG προβλέπει την ταυτόχρονη αύξηση της ζήτησης για τις οικιακές συσκευές που υποστηρίζουν την αναγνώριση φωνής. Εκατομμύρια καταναλωτές παγκοσμίως που χρησιμοποιούν οικιακές συσκευές της LG, θα απολαμβάνουν την άνεση που προσφέρει μία «έξυπνη», connected καθημερινότητα.

‘Ανοιχτή’ στρατηγική για αδιάκοπη και άνετη έξυπνη καθημερινότητα, οπουδήποτε

Συνεπής στη στρατηγική της για τη βελτίωση της καθημερινότητας των χρηστών μέσω ανοικτών συνεργασιών, ανοιχτής συνδεσιμότητας και ανοιχτών πλατφορμών, η LG θα συνεχίσει να εργάζεται στενά με τους εταίρους AI, την Google και την Amazon, προκειμένου να παρέχει πιο ολοκληρωμένες λύσεις στους πελάτες της. Μέσω του Google Home και του Amazon Alexa, η LG θα επεκτείνει την υποστήριξη για αναγνώριση φωνής στις οικιακές συσκευές σε 21 χώρες μέχρι τον Απρίλιο, πέρα από τις τρέχουσες έξι αγορές.

Συνδεσιμότητα με το Google Home και το Amazon Echo

Η LG παρέχει ένα ευρύ φάσμα έξυπνων οικιακών συσκευών, το οποίο συμπεριλαμβάνει την premium σειρά πλυντηρίων ρούχων, στεγνωτηρίων, ψυγείων, φούρνων, πλυντηρίων πιάτων, ηλεκτρικών σκουπών, ιονιστών και το Styler. Οι χρήστες μπορούν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο των συσκευών της LG και να παρακολουθούν τη λειτουργία τους με απόλυτη ευκολία, χρησιμοποιώντας φωνητικές εντολές. Πολύ απλά, οι χρήστες μπορούν να συνδέσουν το Google Home ή το Amazon Echo με τις απίστευτα έξυπνες λειτουργίες που διαθέτουν οι LG οικιακές συσκευές. Για παράδειγμα, οι χρήστες μπορούν να ελέγξουν το χρόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί ο κύκλος πλύσης του πλυντηρίου, να ρυθμίσουν τη θερμοκρασία του κλιματιστικού και να ελέγξουν το φαγητό στο φούρνο, όλα με απλές φωνητικές εντολές.

Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι που θα δώσουμε την ευκαιρία στους πελάτες μας παγκοσμίως να ζήσουν μια ανώτερη εμπειρία άνεσης και ευκολίας, χρησιμοποιώντας τις οικιακές συσκευές LG. Η ανταγωνιστική στρατηγική και το κίνητρό μας να γινόμαστε καλύτεροι, έχουν ως αποτέλεσμα όλο και περισσότερα σπίτια, φέτος, να έχουν δυνατότητα πρόσβασης στην αναγνώριση φωνής AI, και αυτό είναι κάτι για το οποίο είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι

Song Dae-hyun, Πρόεδρος της LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company
Loading