Κλειδιά για Microsoft Office 2019 Pro Plus και πάλι με έκπτωση

Αρκετά μεγάλη ζήτηση είχαν τα κλειδιά της ιστοσελίδας SCDKey για τα Windows 10 Pro, Office 2016 Pro Plus και Office 2019 Pro Plus, με αποτέλεσμα και αυτή την εβδομάδα να έχουμε στη διάθεση μας το κουπόνι SKTGR για έξτρα έκπτωση 10% στις ήδη πολύ χαμηλές τιμές του καταστήματος.

Το κατάστημα SCDKey.com βρίσκεται στην διαδικτυακή αγορά εδώ και 7 χρόνια πουλώντας αντικείμενα για παιχνίδια MMO, CD keys για video games και λογισμικό, δωροκάρτες κλπ. Τα προϊόντα παραδίδονται σε ψηφιακή μορφή στον χρήστη μέσα σε λιγότερο από 10 λεπτά μετά την ολοκλήρωση της αγοράς, ενώ έχει χτίσει πολύ καλό όνομα για την εξυπηρέτηση πελατών και τις τιμές του.

Ο χρήστης κατεβάζει τις εκδόσεις των παραπάνω στον υπολογιστή του (φυσικά δωρεάν) και στη συνέχεια τις ενεργοποιεί με τα κλειδιά που αγοράζει από το κατάστημα SCDKey.com. Η ισχύς αυτών των κλειδιών είναι παγκόσμια και ισχύουν για μια μοναδική συσκευή του χρήστη (αποκλειστικά Windows για τις εκδόσεις του Office). Για να πάρετε τις παρακάτω τιμές, θα πρέπει να δηλώσετε το κουπόνι SKTGR στο ταμείο.

  • Microsoft Windows 10 Pro OEM CD-Key Global σε τιμή €11.92
  • Microsoft Office 2016 Professional Plus Global σε τιμή €26.99
  • Microsoft Office 2019 Professional Plus Global σε τιμή €39.59

Υπενθυμίζουμε ότι πρώτα κατεβάζετε τις εκδόσεις στον υπολογιστή σας και μετά τις ενεργοποιείτε με το κλειδί που αγοράσατε.

Loading