Sega Bass Fishing: Πως να το αποκτήσεις δωρεάν στο Steam

Ποτέ δεν λέμε όχι σε ένα δωρεάν game, αν και αυτή τη φορά έχουμε να κάνουμε με μια αρκετά παλιά κυκλοφορία της SEGA που πιθανότατα οι περισσότεροι αγνοούσαμε ή είχαμε ξεχάσει εντελώς την ύπαρξη της. Ο λόγος για το Sega Bass Fishing, ένα κλασικό παιχνίδι ψαρέματος που κυκλοφόρησε το 1997 στην Ιαπωνία για arcade, το 1999 για το Dreamcast και 2001 για τα PCs, ενώ το 2011 έγινε η ψηφιακή μεταφορά του για την πλατφόρμα Steam.

Η SEGA θα το μοιράσει δωρεάν μέσα από την πλατφόρμα Steam σε όλους όσους κάνουν τον κόπο να εγγραφούν στο newsletter της εταιρείας έως και τις 31 Ιουλίου 2023. Αφότου πιστοποιηθεί το email που δηλώνεις, η SEGA σε ενημερώνει πως θα λάβεις τον κωδικό Steam για το παιχνίδι μετά την 1η Αυγούστου 2023 προκειμένου να το προσθέσεις στην βιβλιοθήκη σου.

Όπως υποδηλώνει ο τίτλος, στο Sega Bass Fishing καλείσαι να ανακαλύψεις το συναρπαστικό άθλημα του να ψαρεύεις λαβράκια. Υπήρχουν 8 διαφορετικές τοποθεσίες, 4 τουρνουά, 14 δολώματα και επίπεδα δυσκολίας (από ερασιτέχνης σε…μάστερ), διαφορετικές καιρικές συνθήκες και διαύγεια νερού για να ακολουθείς άλλη στρατηγική κάθε φορά.

Όσοι ενδιαφέρεστε μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter της SEGA από εδώ για να λάβετε τον κωδικό.

Loading