Seven: Enhanced Edition, διαθέσιμο δωρεάν στο Humble Bundle

Μετά από αρκετό καιρό, το Humble Bundle επιστρέφει με ένα δωράκι για τους χρήστες που έχουν πραγματοποιήσει εγγραφή για να λαμβάνουν το newsletter στο email τους. Το κατάστημα μοιράζει δωρεάν το Seven: Enhanced Edition, στο οποίο συμπεριλαμβάνεται και το expansion, μέσω κωδικού που εξαργυρώνεται στο κατάστημα GOG.

Το Seven: Enhanced Edition κυκλοφόρησε το 2017 και είναι ένα action RPG όπου αναλαμβάνεις τον ρόλο του κλέφτη Teriel. Είναι στο χέρι σου να αποφασίσεις αν θα βοηθήσεις του κατοίκους της περιοχής Peh ή αν θα τους εκμεταλλευτείς για προσωπικό όφελος, με το παιχνίδι να διαμορφώνεται ανάλογα με τις επιλογές σου.

Σε περίπτωση που διατηρείτε ήδη λογαριασμό στο Humble Bundle και έχετε εγγραφεί στο newsletter στο παρελθόν, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε στο κουμπί “Get It Now”. Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 9 Δεκεμβρίου στις 20:00 ώρα Ελλάδας, επομένως, αν σας ενδιαφέρει το παιχνίδι καλό θα ήταν να βιαστείτε.

Seven: Enhanced Edition - [Humble Bundle Link]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading