Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, πρώτο trailer για τη νέα ταινία της Marvel

Η Marvel Studios έδωσε στη δημοσιότητα το τρέιλερ της νέας της ταινίας Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings (Σανγκ Τσι: Ο Μύθος των Δέκα Δαχτυλιδιών), κάνοντας χαρούμενο όλο το σινεφίλ κοινό της.

Το τρέιλερ της ταινίας είναι γεμάτο με σκηνές καταιγιστικής δράσης και εντυπωσιακές χορογραφίες και η περιρρέουσα ατμόσφαιρα θυμίζει τον κινηματογράφο της κινεζικής κουλτούρας και των πολεμικών τεχνών.

Ο πρωταγωνιστής της ταινίας είναι ο Simu Liu, που υποδύεται τον Shang-Chi, ο οποίος είναι και ο πρώτος ασιατικής καταγωγής superhero της Marvel. Την ταινία σκηνοθετεί ο Destin Daniel Cretton (Just Mercy, The Glass Castle, Short Term 12) ενώ το βασικό cast αποτελείται από τον Tony Leung, η Awkwafina (Crazy Rich Asians), η Michelle Yeoh (Star Trek: Discovery), η Fala Chen, ο Meng’er Zhang, ο Florian Munteanu, και ο Ronny Chieng.

Η κινηματογραφική πρεμιέρα της ταινίας Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings θα πραγματοποιηθεί στις 3 Σεπτεμβρίου.

Ποιος είναι ο Shang-Chi, ο Μάστερ του Kung-Fu;

O χαρακτήρας του Shang-Chi δημιουργήθηκε από τους Steve Englehart και Jim Starlin και οι ιστορίες που συμμετείχε αντλούσαν έμπνευση από ταινίες του James Bond και Sherlock Holmes. Πρωτοεμφανίστηκε τον Δεκέμβριο του 1973 στο τεύχος Special Marvel Edition #15 και έκτοτε η σειρά πήρε το όνομα "The Hands of Shang-Chi: Master of Kung Fu".

Ο Shang-Chi μεγαλωμένος εσώκλειστος στον πύργο του πατέρα του και εκπαιδευόμενος άρτια στις ανατολικές πολεμικές τέχνες, πληροφορείται ότι ο πατέρας του είναι ο πιο αδίστακτος εγκληματίας στον κόσμο. Έτσι, λοιπόν, αποφασίζει να εναντιωθεί στον πατέρα του, κηρύσσοντας πόλεμο με την μεγαλύτερη εγκληματική οργάνωση του πλανήτη.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Loading