Shenmue: Πρώτο επίσημο trailer για την anime μεταφορά του παιχνιδιού

Κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο trailer της anime σειράς Shenmue και η πρεμιέρα ορίστηκε στις 5 Φεβρουαρίου 2022 στο Crunchyroll και στο Adult Swim.

Η σειρά βασίζεται στα παιχνίδια Shenmue και εκτυλίσσεται το 1986 στην πόλη Yokosuka της Ιαπωνίας. Ο Ryo Hazuki έχει εκπαιδευτεί από μικρός στις πολεμικές τέχνες από τον αυστηρό πατέρα του. Ωστόσο, μια μέρα ένας μυστηριώδης άνδρας ονόματι Lan Di δολοφονεί τον πατέρα του και παίρνει τον «καθρέφτη» που είχε στην κατοχή του. Ο Ryo είναι αποφασισμένος να βρει την αλήθεια πίσω από τη δολοφονία του πατέρα του και να πάρει εκδίκηση.

Παράλληλα, κυκλοφόρησαν μερικές λεπτομέρειες για ορισμένους από τους χαρακτήρες της σειράς:

  • Ryo Hazuki με τη φωνή του Masaya Matsukaze (Ιαπωνικά) και Austin Tindle (Αγγλικά).

  • Lan Di με τη φωνή του Takahiro Sakurai (Ιάπωνας) και του Scott Gibbs (Αγγλικά): Ένα υψηλόβαθμο μέλος της underground οργάνωσης Chi You Men που δολοφονεί τον πατέρα του Ryo και κλέβει τον Dragon Mirror.

  • Shenhua με φωνή της Natalie Rial (Αγγλικά): Ένα νεαρό κορίτσι που ζει στο χωριό στο Guilin υπό τη φροντίδα του θετού πατέρα της. Έχει πολλές γνώσεις φυτών, ζώων και άλλων φυσικών δεξιοτήτων επιβίωσης.

  • Nozomi Harasaki με τη φωνή του Cat Thomas (Αγγλικά): Ο συμμαθητής του Ryo που τον θαύμαζε κρυφά από τότε που τον έσωσε από τους νταήδες στο γυμνάσιο.

  • Guizhang Chen με τη φωνή του Jeremy Gee (Αγγλικά): Ο Guizhang γεννήθηκε στη Yokohama και δίδασκε πολεμικές τέχνες από νεαρή ηλικία. Δεδομένου ότι ο Ryo έχει παρόμοια ανατροφή, αν και ο Guizhang συμπεριφέρεται ψυχρά, νιώθει κοντά στον Ryo.

  • Chai - με τη φωνή του Greg Ayres (Αγγλικά): Μέλος των Chi You Men. Έχει μια μοναδική δύναμη που του επιτρέπει να κάνει υπεράνθρωπες κινήσεις. Αφού ο Lan Di πήρε τον Dragon Mirror, αρχίζει να ψάχνει για τον δεύτερο καθρέφτη.

  • Xiuying Hong με τη φωνή της Christine Auten (Αγγλικά): Αν και είναι νέα, είναι γνωστή ως η μεγάλη μαέστρος του Bajiquan. Η έκφραση του προσώπου της είναι πάντα ήρεμη, αλλά τα καθαρά της μάτια βλέπουν μέσα από τις καρδιές και τις προθέσεις των ανθρώπων.

  • Ren με τη φωνή του Cody House (Αγγλικά): Ο χαρισματικός επικεφαλής των Heavens, μιας συμμορίας του δρόμου που δρα στο Beverly Hills Wharf. Έχει εμμονή με τα χρήματα και δεν εμπιστεύεται κανέναν άλλο εκτός από τους φίλους του. Ο Ren είναι αντίπαλος της συμμορίας των Yellow Heads και σχεδιάζει να τους νικήσει μια μέρα.

  • Dou Niu με τη φωνή του Joe Daniels (Αγγλικά): Ενώ είναι το αφεντικό των Yellow Heads, είναι επίσης μέλος των Chi You Men. Για να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Lan Di, αρχίζει επίσης να ψάχνει για τον Yuanda Zhu. Ο Dou Niu έχει ένα μεγάλο σώμα που μοιάζει με αρκούδα και θέτει τον Ryo και τους φίλους του σε δύσκολη κατάσταση όταν τον πολεμούν.

Loading