Signal: Αποχώρησε ο ιδρυτής και CEO της υπηρεσίας

Ο ιδρυτής και CEO της Signal, Moxie Marlinspike ανακοίνωσε επίσημα ότι παραιτείται από τα καθήκοντα του μετά από σχεδόν μια δεκαετία συνεργασίας με την εταιρεία.

Ο Marlinspike τόνισε ότι θα διατηρήσει μια θέση στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας για να βοηθήσει στην ενίσχυση του οράματος της Signal. Επί του παρόντος, προσωρινός CEO της εταιρείας ορίστηκε ο executive chairman της Signal και συνιδρυτής του WhatsApp, Brian Acton έως ότου βρεθεί ο μόνιμος αντικαταστάτης.

Ο Marlinspike δήλωσε:

Πλέον νιώθω πολύ άνετα με την ιδέα της αντικατάστασης μου ως CEO, δεδομένης της ομάδας που διαθέτουμε στην εταιρεία, και θεωρώ ότι είναι ένα σημαντικό βήμα για την ανάπτυξη της Signal. Έχω έρθει σε επαφή με αρκετούς υποψηφίους τους τελευταίους μήνες, αλλά επιθυμώ να διευρύνω τον κύκλο με αυτή την ανακοίνωση προκειμένου να βρω το κατάλληλο άτομο για την επόμενη δεκαετία της Signal. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε, εάν θεωρείτε ότι είστε ο ιδανικός υποψήφιος.

Συνέχισε, λέγοντας ότι:

Οι άνθρωποι βρίσκουν συνεχώς μεγαλύτερη αξία και ηρεμία στο Signal και είναι ολοένα και πιο πρόθυμοι να τη διατηρήσουν. Εντυπωσιάζομαι καθημερινά με τις απεριόριστες δυνατότητες του Signal και θέλω να φέρω κάποιον με φρέσκια ενέργεια για να την αξιοποιήσουμε στο έπακρο.

Η Signal κατόρθωσε να ξεχωρίσει από τους ανταγωνιστές της, όπως είναι η πλατφόρμα του WhatsApp, καθώς δεν υποστηρίζει διαφημίσεις εντός της εφαρμογής και διατηρεί την εφαρμογή διαθέσιμη για όλους.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

[Signal]

Loading