Γίνε επαγγελματίας filmmaker ξεκινώντας με αυτό το online σεμινάριο!

Ένα νέο online σεμινάριο για όσους θέλουν να ξεκινήσουν στον χώρο του filmmaking και της επεξεργασίας των video, προτείνει το Skillbox.gr, η νέα διαδικτυακή, εκπαιδευτική πλατφόρμα, μέλος του career portal Jobfind.gr.

Εισαγωγή στο περιβάλλον εργασίας του Adobe Premiere Pro, ενός από τα πιο δημοφιλή προγράμματα στην επεξεργασία video, ανάλυση των βασικών τεχνικών, επεξεργασία χρωμάτων, ήχου, αισθητικής, εφέ και μεταβάσεις, είναι κάποια από τα βασικά θέματα που θα αναλυθούν σε ένα σεμινάριο που ξεπερνά τις δυόμιση ώρες πρακτικής. 

Το online σεμινάριο απευθύνεται σε νέους editors και filmmakers, οι οποίοι θέλουν να χτίσουν μία επαγγελματική καριέρα στον χώρο του video, σε όσους έχουν ήδη μία εμπειρία με το Adobe Premiere Pro και θέλουν να διευρύνουν τις γνώσεις τους, σε editors που ασχολούνται ήδη με άλλα προγράμματα και θέλουν να περάσουν στην επεξεργασία video με το Premiere Pro, αλλά και σε όσους θέλουν να βρουν δουλειά στον τομέα της επεξεργασίας video.

Επειδή τα τεχνικά προγράμματα χρειάζονται σε μεγαλύτερο βαθμό υποστήριξη από τον εισηγητή τους, ο Γιώργος Κατσιλίδης, που πραγματοποιεί το συγκεκριμένο σεμινάριο θα απαντά καθ’όλη τη διάρκεια του προγράμματος σε απορίες των μαθητών.

Περισσότερες πληροφορίες για το online σεμινάριο «Video editing με το Adobe Premiere Pro» μπορείτε να βρείτε εδώ.

Άλλες προτάσεις σεμιναρίων από το Skillbox.gr

Loading