Ιn-game ενσωμάτωση του Skype στο επόμενο Xbox [Φήμες]

Microsoft - Skype

Νέα αγγελία για θέση εργασίας στη Microsoft υποδηλώνει μελλοντική ενσωμάτωση του Skype στο Xbox, χαρακτηριστικό που βρίσκεται στο νούμερο 1 της λίστας των αιτημάτων των οπαδών της εταιρείας. Συγκεκριμένα, η ενσωμάτωση φαίνεται ότι θα είναι βαθύτερη από την ύπαρξη μίας απλής εφαρμογής και θα βελτιώνει την γενικότερη εμπειρία επικοινωνίας στη δημοφιλή παιχνιδοκονσόλα. Από την αγγελία, ωστόσο, δεν γίνεται ξεκάθαρο εάν η τωρινή γενιά του Xbox 360 θα υποστηρίζει τη νέα αυτή δυνατότητα αφού γίνεται λόγος για περιορισμούς στο hardware.

Έχουν υπάρξει και στο παρελθόν διάφορες αγγελίες που υποδηλώνουν τις προθέσεις της Microsoft για το Skype και το Xbox αλλά αυτή είναι η πιο ξεκάθαρη. Μετά την εξαγορά της εταιρείας η ενσωμάτωση αυτή είναι αναμενόμενη και θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί. Αναμένουμε νεότερα επί του θέματος και των γενικότερων σχεδίων της Microsoft στο επερχόμενο συνέδριο E3 της επόμενης βδομάδας.

[via TheVerge]

Advertisements

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr. Follow me on twitter and facebook
This entry was posted in Microsoft, Rumors, Skype and tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.