Sonic Prime: Το επίσημο trailer της animated σειράς που έρχεται στο Netflix

Μετά από αρκετές εβδομάδες, η Netflix δημοσίευσε το ολοκληρωμένο επίσημο trailer της animated τηλεοπτικής σειράς Sonic Prime, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στην υπηρεσία στις 15 Δεκεμβρίου 2022.

Στο Sonic Prime, ο πρωταγωνιστής βρίσκεται μπλεγμένος στο δικό του πολλαπλό σύμπαν (multiverse), συναντά παλιούς γνώριμους που δεν τον θυμούνται και έρχεται αντιμέτωπος με το Council, την κακόβουλη ηγεσία που αποτελείται από διάφορους Eggman. Όλα προέκυψαν μετά από μια μάχη του Sonic με τον Dr. Eggman και πλέον ο πραγματικός αγώνας του ήρωα είναι να σώσει τον πραγματικό κόσμο.

Στην παραγωγή του Sonic Prime συμμετέχουν οι SEGA, Man of Action, WildBrain και Erik Wies, με τον τελευταίο να έχει γράψει την δική του ιστορία στον χώρο του animation εδώ και 30 χρόνια (Ice Age, Minions, Samurai Jack, Rugrats, SpongeBob Squarepants).

Σε αυτήν την πρώτη σεζόν θα δούμε 8 επεισόδια, με τα 7 από αυτά να έχουν διάρκεια περίπου 20 λεπτά και το 1 στα 40 λεπτά. Δεν έχει γίνει γνωστό αν θα ακολουθήσει και δεύτερη σεζόν, αλλά φυσιολογικά όλα θα αποφασιστούν ανάλογα με την υποδοχή που θα επιφυλάξει το κοινό.

Loading