Sonos Ray: Η νέα all-in-one soundbar με compact μέγεθος και τιμή €299

Η Sonos ανακοίνωσε σήμερα μια νέα soundbar που επεκτείνει την home theater γκάμα της, προσφέροντας στους ακροατές περισσότερους τρόπους για να συνδεθούν εύκολα με το περιεχόμενο που αγαπούν. Η εταιρεία ανακοίνωσε τη Sonos Ray, μία compact soundbar με εντυπωσιακό ήχο για το μέγεθός της.

Όπως με όλα τα προϊόντα Sonos, το νεότερο ηχείο της εταιρείας αποδίδει έναν υπέροχο ήχο που σας βοηθά να παίζετε περισσότερο, να ακούτε περισσότερο και να αισθάνεστε σαν στο σπίτι σας. Με την Ray, η Sonos προσφέρει εξαιρετικό ήχο για τηλεόραση, ταινίες και πολλά περισσότερα σε ένα ευρύτερο κοινό, επεκτείνοντας τη home theater σειρά με μια πολύ πιο προσιτή τιμή. Η Sonos Ray θα είναι διαθέσιμη παγκοσμίως από τις 7 Ιουνίου 2022 στην τιμή των €299.

sonos-ray-2.jpg


Κινηματογραφικός ήχος από την Sonos Ray

Η Sonos Ray ανεβάζει τον πήχη της ψυχαγωγίας στο σπίτι με νέες ακουστικές καινοτομίες που προσφέρουν ισορροπημένο ήχο, καθαρούς διαλόγους και σταθερά μπάσα.

  • Πλούσιος ήχος που γεμίζει το χώρο: Οι ειδικά σχεδιασμένοι κυματοδηγοί διαχέουν τον ήχο από τοίχο σε τοίχο, ενώ χάρη στην προηγμένη επεξεργασία, κάθε ακουστικό στοιχείο τοποθετείται στο χώρο σας για να νιώθετε ότι βρίσκεστε στην καρδιά της δράσης.

  • Τέλειος ισορροπημένος ήχος: Το νέο σύστημα bass reflex με πρωτοποριακό σχεδιασμό προσφέρει συναρπαστικές χαμηλές συχνότητες με τέλεια ισορροπημένα μπάσα, ενώ χάρη στην προσαρμοζόμενη ακουστική, οι συχνότητες μεσαίου και υψηλού εύρους εναρμονίζονται με απόλυτη ακρίβεια.

  • Συντονισμένo στην τελειότητα: Όπως όλα τα ηχεία Sonos, η Ray συντονίστηκε με τη βοήθεια του Sonos Soundboard, μιας ομάδας από κορυφαίους της μουσικής και της κινηματογραφικής βιομηχανίας. Προσαρμόστε τον ήχο ακόμη περισσότερο με το Trueplay για να δημιουργήσετε την ιδανική εμπειρία ακρόασης για κάθε δωμάτιο.

  • Βελτιωμένη ακρόαση: Η Βελτίωση Ομιλίας (Speech Enhancement) της Sonos εξασφαλίζει ακόμα μεγαλύτερη καθαρότητα ώστε να μην χάσετε ούτε λέξη, ενώ ο Ήχος Νυκτός (Night Sound) μειώνει την ένταση των δυνατών ηχητικών εφέ για να μην ενοχλείτε τους υπόλοιπους στο σπίτι.

  • Compact Σχεδιασμός: Είτε το τοποθετήσετε στη βάση της τηλεόρασης είτε μέσα σε κάποιο έπιπλο, ο διακριτικός και εντυπωσιακός compact σχεδιασμός της Ray εναρμονίζεται σε οποιονδήποτε χώρο.

  • Αειφόρος ήχος: Η Ray έρχεται στην πιο βιώσιμη σχεδιαστική συσκευασία μέχρι σήμερα, με συσκευασία και προστατευτικά μαξιλάρια από 100% ανακυκλωμένο χαρτί.

sonos-ray-4.jpg


Η Sonos Ray συνδυάζει την κορυφαία απλότητα και ευελιξία της εταιρείας με την πιο προσιτή τιμή, για το πιο εύκολο στήσιμο του πρώτου σας οικιακού κινηματογράφου ή την επέκταση σε περισσότερους χώρους. Η νέα soundbar είναι συμβατή με όλες τις αγαπημένες σας υπηρεσίες streaming, ώστε να απολαμβάνετε ταινίες, μουσική και πολλά άλλα με απλή εγκατάσταση και χειρισμό - απλώς ανοίξτε την εφαρμογή Sonos και ξεκινήστε την ακρόαση. Μπορείτε πολύ εύκολα να ελέγξετε την Ray με το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασής σας, την εφαρμογή Sonos, το AirPlay 2 της Apple κ.α.

Προσθέστε ένα ζεύγος ηχείων One SL για surround κινηματογραφικό ήχο ή συνδέστε την σε οποιοδήποτε ηχείο Sonos για multi-room ακρόαση.

Η Sonos Ray θα είναι διαθέσιμη παγκοσμίως από τις 7 Ιουνίου 2022 στην τιμή των €299.


Loading