Sonos Era 300 και Era 100: Τα νέα έξυπνα ηχεία της εταιρείας

Η Sonos ανακοίνωσε τα Sonos Era 300 και Sonos Era 100, την επόμενη γενιά έξυπνων ηχείων, κορυφαία στην κατηγορία τους, που εγκαινιάζουν ένα εντελώς νέο κεφάλαιο στην καινοτομία του ήχου και του σχεδιασμού. Το Era 300 είναι ένα επαναστατικό νέο ηχείο κατασκευασμένο για να προσφέρει την καλύτερη εμπειρία στο δυνατό Spatial Audio (χωρικός ήχος) με τεχνολογία Dolby Atmos, ενώ το Era 100 είναι η επανασχεδίαση του One, του best-seller ηχείου της Sonos. Διαμορφωμένη από βραβευμένους καλλιτέχνες και μηχανικούς ήχου, η οικογένεια Era προσφέρει νέα επίπεδα καθηλωτικής ακρόασης με διευρυμένη συνδεσιμότητα και τεχνολογία Trueplay. Τα Era 300 και Era 100 είναι επίσης τα πρώτα ηχεία που έχουν κατασκευαστεί σύμφωνα με τα νέα υπεύθυνα πρότυπα σχεδιασμού της Sonos, τα οποία καλύπτουν τη μακροπρόθεσμη δυνατότητα συντήρησης, τις ενεργειακά αποδοτικές τεχνολογίες και τη χρήση ανακυκλωμένων υλικών (PCR). Τόσο το Era 300 (€499) όσο και το Era 100 (€279) θα είναι διαθέσιμα παγκοσμίως στις 28 Μαρτίου 2023.

sonos-era-300.jpg

Era 300: μια απαράμιλλη εμπειρία Spatial Audio με Dolby Atmos για ακροατές και δημιουργούς

Το Era 300 διαθέτει έξι ισχυρούς οδηγούς, πρωτοφανές για ένα compact ηχείο, που κατευθύνουν τον ήχο αριστερά, δεξιά, εμπρός και προς τα πάνω, προσφέροντας μια πρωτοποριακή ηχητική απόδοση με τεχνολογία Dolby Atmos που τοποθετεί τους ακροατές στην καρδιά των ταινιών και της μουσικής τους.

 • Σχεδιασμένο για Spatial Audio: Το Era 300 συνδυάζει την όμορφη σύνθετη ακουστική αρχιτεκτονική του σε κομψό σχέδιο κλεψύδρας, με κάθε γωνία, αναλογία και διάτρηση που ενισχύουν την κατεύθυνση και τη διασπορά του ήχου για να σας περιβάλλει πραγματικά.
 • Σουρεαλιστικός ήχος surround: Το Era 300 είναι το πρώτο ηχείο της Sonos που προσφέρει ήχο surround πολλαπλών καναλιών όταν χρησιμοποιείται ως πίσω ηχείο του home cinema. Οι λάτρεις των ταινιών μπορούν να συνδυάσουν δύο ηχεία με την Arc ή τη Beam (Gen 2) για να δημιουργήσουν μια ανεπανάληπτη εμπειρία Dolby Atmos που θα τους τοποθετεί μέσα στη δράση.
 • Εις βάθος συνεργασία με την μουσική βιομηχανία: Η Sonos συνεργάστηκε στενά με την κοινότητα κορυφαίων καλλιτεχνών και δημιουργών - συμπεριλαμβανομένων των μελών του Sonos Soundboard - για να τελειοποιήσει το Era 300, ώστε οι ακροατές να μπορούν να απολαμβάνουν ήχο απευθείας από το στούντιο, που να είναι πιστός με τις προθέσεις του καλλιτέχνη.

Το Sonos Era 300 θα είναι διαθέσιμο παγκοσμίως στις 28 Μαρτίου 2023, στην τιμή των €499.

sonos-era-100.jpg

Era 100: επανασχεδίαση ενός iconic ηχείου, κορυφαίου στην κατηγορία του

Ελαφρώς μεγαλύτερο από τον προκάτοχό του Sonos One, το Era 100 διαθέτει ολοκαίνουργιο hardware και λογισμικό, με ακουστική και σχεδιασμό επόμενης γενιάς που προσφέρουν λεπτομερή στερεοφωνικό ήχο και βαθιά μπάσα

 • Τώρα στερεοφωνικό: Δύο tweeters, τοποθετημένα υπό γωνία, στέλνουν ευκρινείς υψηλές συχνότητες αριστερά και δεξιά για μια πλούσια στερεοφωνική εμπειρία, ενώ ένα μεγαλύτερο midwoofer δημιουργεί εκπληκτικά μπάσα που είναι απροσδόκητα από ένα compact ηχείο.
 • Μικρό αλλά πανίσχυρο: Με αρκετές βελτιώσεις στον ήχο και στην τεχνολογία, ο λεπτός, μοντέρνος σχεδιασμός του Era 100 το καθιστά ένα κομψό ηχείο που μπορεί να τοποθετηθεί σε κάθε ράφι, πάγκο κουζίνας, γραφείο ή κομοδίνο.
 • Προσαρμόστε το σύστημά σας: Δημιουργήστε τις τέλειες συνθήκες για το ιδανικό movie night προσθέτοντας δύο Era 100 ως πίσω ηχεία σε συνδυασμό με ένα soundbar για να δημιουργήσετε ένα surround ηχοσύστημα ή απλώς συνδυάστε δύο Era 100 μαζί για στερεοφωνικό ήχο που γεμίζει τον χώρο.
sonos-era-100-1.jpg

Premium, υπεύθυνος σχεδιασμός

Βασιζόμενα στη διαχρονική αισθητική σχεδίαση της Sonos με γνώμονα την ακουστική, τα Era 100 και Era 300 ανταποκρίνονται στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει το περιβάλλον μας. Προσφέρουν ένα νέο User Interface και καινοτομίες που τα καθιστούν μεγαλύτερης αντοχής, χρησιμοποιούν λιγότερη ενέργεια και είναι κατασκευασμένα από ανακυκλωμένα υλικά.

 • Πιο βιώσιμος ήχος: Τα Era 100 και Era 300 κατασκευάζονται από ανακυκλωμένο πλαστικό (PCR) και τοποθετούνται σε συσκευασίες όπου το χαρτί είναι 100% βιώσιμης προέλευσης, ενώ έχουν σχεδιαστεί επίσης για να μειώνουν την κατανάλωση ενέργειας με κατανάλωση ισχύος κάτω από δύο watt όταν είναι σε αδράνεια και μια νέα προηγμένη λειτουργία όταν είναι σε sleep mode.
 • Κατασκευασμένα για να διαρκέσουν: Σχεδιασμένα για να βρίσκονται στο σπίτι σας για χρόνια, και τα δύο ηχεία είναι κατασκευασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι εύκολη η επισκευή τους, μειώνοντας τη χρήση υλικών όπως η κόλλα και χρησιμοποιώντας βίδες για εύκολη αποσυναρμολόγηση και επισκευή.
 • Ένα Τολμηρό, νέο περιβάλλον εργασίας: Το Era 100 και το Era 300 διαθέτουν ένα διαισθητικό νέο περιβάλλον χρήσης , συμπεριλαμβανομένου ενός νέου συρόμενου ρυθμιστικού αφής για τον ευκολότερο έλεγχο της έντασης που συμπληρώνει τον γρήγορο και ιδιωτικό έλεγχο της μουσικής σας με την εφαρμογή Sonos, το Apple AirPlay 2 και το Bluetooth®.
 • Αναβαθμισμένη συνδεσιμότητα: Μπορεί να κάνετε streaming τo αγαπημένο σας ηχητικό περιεχόμενο χρησιμοποιώντας WiFi ή Bluetooth. Μπορείτε να συνδέσετε απευθείας και άλλες συσκευές ήχου, όπως ένα πικάπ χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο auxiliary και τον προσαρμογέα γραμμής Sonos Line-In.
 • Η τεχνολογία Trueplay διαθέσιμη σε ακόμα περισσότερους χρήστες: Χρησιμοποιώντας τη συστοιχία μικροφώνων στο Era 100 και στο Era 300, η τεχνολογία Trueplay αναλύει τη μοναδική ακουστική του χώρου σας και βελτιστοποιεί το EQ του ηχείου σας με ένα μόνο πάτημα στην εφαρμογή Sonos. Διατίθεται τόσο σε χρήστες Android όσο και σε iOS.
Loading