Νέο ηχείο οροφής 8'' από τη Sonos

To ηχείο οροφής 8″ της Sonos σε συνεργασία με τη Sonance είναι πλέον γεγονός,  επεκτείνοντας την εξαιρετικά επιτυχημένη σειρά παθητικών εγκαταστατικών ηχείων Sonos Architectural. Το ηχείο 8” παρέχει στους εγκαταστάτες και τους πελάτες μια επιλογή νέου μεγέθους που τοποθετείται διακριτικά στην οροφή και προσφέρει ισχυρό, ισορροπημένο και καθαρό ήχο. Το ηχείο οροφής 8” θα είναι διαθέσιμο παγκοσμίως από τον Απρίλιο.

Αναβαθμισμένος κι ισχυρός ήχος στην οροφή

«Το ηχείο οροφής 8", που σχεδιάστηκε σε συνεργασία με τη Sonance, διαθέτει ενισχυμένο woofer και κίνηση υψηλής ταχύτητας προσφέροντας ομαλό εύρος, εντυπωσιακά βαθιά μπάσα έως 32 Hz και ακόμα πιο ευρεία ηχητική κάλυψη.  Το 30 mm tweeter  κι η βελτιωμένη τεχνολογία αναπαραγωγής ήχου εξασφαλίζουν φυσικά φωνητικά ,καλύτερη διασπορά υψηλών συχνοτήτων δημιουργώντας ευρύτερη κι ομοιόμορφη κάλυψη που γεμίζει τον χώρο με ήχο.»

Ενώ το ηχείο οροφής 8” είναι μεγαλύτερο σε μέγεθος από το 6″, η αισθητική της μαγνητικής μάσκας-γρίλιας παραμένει ίδια, διασφαλίζοντας ότι και τα δύο μοντέλα μπορούν να χρησιμοποιηθούν μαζί στον ίδιο χώρο. Η μάσκα-γρίλια και για τα δύο μεγέθη 8" και 6" είναι διαθέσιμη σε λευκό χρώμα ώστε να ταιριάζει με την πλειονότητα των πιθανών οροφών, ενώ η ειδικά σχεδιασμένη ατσάλινη μάσκα, μπορεί να βαφτεί για να καλύψει εξατομικευμένες ανάγκες κάθε πελάτη.

«Το ηχείο οροφής 8” έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται άμεσα στις ανάγκες των εγκαταστατών μας, οι οποίοι μας ζήτησαν περισσότερες επιλογές μεγέθους και ευελιξίας» δήλωσε η Audra Kinsley, αντιπρόεδρος και γενική διευθύντρια της Sonos Professional. «Αυτή η νέα προσθήκη παρέχει ένα ισχυρό προφίλ ήχου κι εκπληκτική απόδοση που βελτιώνει την εμπειρία που απολαμβάνουν οι πελάτες όταν τα εγκαταστατικά ηχεία Sonos συνδυάζονται με Sonos Amp. Η προσθήκη του ηχείου 8" παρέχει στους επαγγελματίες εγκαταστάτες και στους πελάτες την ελευθερία και την ευελιξία να επιλέξουν τη σχεδίαση και την ηχητική εμπειρία που ταιριάζει απόλυτα στον χώρο τους.»

Σύνδεση με Sonos Amp

Σε συνδυασμό με το Sonos Amp, η σειρά ηχείων εγκαταστάσεων Sonos παρέχει καθαρό ήχο πολλαπλών χώρων. Όταν συνδυάζονται με τον ενισχυτή Sonos Amp, τα ηχεία In-Ceiling ή In-Wall παρέχουν ακόμη περισσότερα πλεονεκτήματα, όπως προστασία από υπερβολική ένταση και προσαρμοσμένες βελτιώσεις συντονισμού που εξασφαλίζουν πληρέστερη κι υψηλότερη ποιότητα ήχου και ισορροπημένη απόκριση συχνότητας. Σε συνδυασμό με το Sonos Amp, τα ηχεία 8" διαθέτουν την λειτουργία Trueplay, η οποία υπολογίζει το μέγεθος, την κατασκευή και την επίπλωση του δωματίου όπου τοποθετούνται τα ηχεία και προσαρμόζει αυτόματα το EQ για την παροχή βέλτιστου αποτελέσματος ήχου.

Όπως όλα τα ηχεία εγκαταστάσεων Sonos, το ηχείο 8” σε συνδυασμό με το Sonos Amp δίνουν την δυνατότητα  σύνδεσης με όλες τις αγαπημένες σας εφαρμογές-υπηρεσίες, Apple AirPlay 2 control, τακτικές ενημερώσεις λογισμικού και τη δυνατότητα προσθήκης πρόσθετων ηχείων και εξαρτημάτων Sonos.

Το ηχείο εγκαταστάσεων 8” της Sonos και της Sonance θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2024 με ενδεικτική τιμή λιανικής €1.099.

Loading