sony_hx350

[Δ.Τ.]
  • Φακός ZEISS Vario–Sonnar T με οπτικό ζουμ 50x και ψηφιακό Clear Image Zoom 100x για απίστευτα κοντινές φωτογραφίες
  • Τραβήξτε φωτογραφίες ή video σαν επαγγελματίας με χειροκίνητους ελέγχους και το ηλεκτρονικό εικονοσκόπιο, που ενσωματώνεται στο συμπαγές σώμα τύπου DSLR
  • Αισθητήρας οπίσθιου φωτισμού Exmor RTM CMOS με 20.4 ενεργά megapixels και επεξεργαστή εικόνας BIONZ X
  • Οπτικός σταθεροποιητής εικόνας Optical SteadyShot™ και Intelligent Active Mode για ομαλές, σταθερές λήψεις και Full HD βίντεο
  • Γρήγορη εστίαση με ακρίβεια σε κινούμενα αντικείμενα με το Lock–on AF και το DMF (Direct Manual Focus – Άμεση Χειροκίνητη Εστίαση)

Από αχανή τοπία έως εξωτικά μέρη με άγρια ζωή, αλλά και οικογενειακά πορτραίτα, κάθε σκηνή μπορεί να αποτυπωθεί από την Cyber-shot HX350 της Sony που διαθέτει υψηλές δυνατότητες ζουμ.

Οι παρατηρητικοί φωτογράφοι που ειδικεύονται στις λήψεις από smartphones θα αγαπήσουν τον συνδυασμό των εύχρηστων χαρακτηριστικών και του στυλ που έχει εμπνευστεί από μηχανές τύπου DSLR. Η HX350, εφαρμόζει αρμονικά στο χέρι σας, καθώς συνδυάζει μία φωτογραφική μηχανή μεγάλης απόδοσης σε ένα συμπαγές σώμα που προσφέρει απεριόριστες δημιουργικές δυνατότητες με μόνιμο φακό.

Με το φακό ZEISS Vario-Sonnar T, είστε έτοιμοι να τραβήξετε φωτογραφίες ή βίντεο κάτω από όλες τις συνθήκες, αφού προσφέρει τεράστιου εύρους οπτικό ζουμ 50x — αντιστοιχεί σε ευρεία γωνία από 24 χιλιοστά μέχρι 1.200 χιλιοστά σούπερ τηλεφακού (ισοδύναμο με format 35χιλιοστών). Το Ζουμ Καθαρής Εικόνας διπλασιάζει τη μέγιστη μεγέθυνση σε κλίμακα 100xi που κόβει την ανάσα, φέρνοντας έτσι μακρινά κτίρια, ανθρώπους ή ζώα απίστευτα κοντά.

Κάθε επαγγελματίας γνωρίζει πως η αστάθεια των φωτογραφικών μηχανών κατά τη λήψη δυσχεραίνει υπερβολικά τις φωτογραφίσεις που απαιτούν υψηλό ζουμ. Η λειτουργία SteadyShot μειώνει δραστικά τις ταλαντεύσεις της κάμερας για πιο σταθερές φωτογραφίες μέσα από μια σειρά λειτουργιών του φακού που ενεργοποιούνται άμεσα για να διορθώσουν ακόμη και την παραμικρή ασταθή κίνηση των χεριών του φωτογράφου. Η λειτουργία Intelligent Active Mode κρατά τα Full HD βίντεο εξίσου ακριβή, χωρίς θολούρα, με τη μοναδική τεχνολογία ανάλυσης του κάδρου που μόνο η Sony διαθέτει.

Οι λάτρεις των φωτογραφικών μηχανών θα εντυπωσιαστούν με τον αισθητήρα οπίσθιου φωτισμού Exmor RTM CMOS με 20.4 ενεργά megapixels και τον μηχανισμό επεξεργασίας εικόνας BIONZ X. Ακόμα κι αν φωτογραφίζετε χωρίς τρίποδο σε εσωτερικούς χώρους ή σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, θα εκτιμήσετε τις σταθερές εικόνες με χαμηλό θόρυβο και το πρωτογενές υλικό Full HD βίντεο.

Η εύχρηστη Cyber-shot HX350 είναι εφοδιασμένη με πολλές, σημαντικές επιλογές. Διαθέτει ένα χειροκίνητο δακτύλιο για την ομαλή ρύθμιση του ζουμ και της εστίασης, καθώς και ένα εύκολα προσβάσιμο, βασικό κουμπί λειτουργιών για γρήγορη προσαρμογή στις αγαπημένες σας ρυθμίσεις. Με τον πλήρη P/A/S/M έλεγχο, έχετε όλες τις επιλογές που χρειάζονται για να δημιουργήσετε εκπληκτικές φωτογραφίες και Full HD βίντεο. Ακόμη, η φωτογραφική μηχανή διαθέτει τη λειτουργίας λήψης σε 24p που δίνει στο βίντεο μια πιο κινηματογραφική αίσθηση, μια λεπτομέρεια που οι δημιουργοί ταινιών θα λατρέψουν.

Όταν θέλετε να καδράρετε με σιγουριά, έχετε επιλογή. Μπορείτε είτε να κοιτάξτε μέσα από το ηλεκτρονικό εικονοσκόπιο υψηλής αντίθεσης – όπως ακριβώς θα περιμένατε από μία DSLR – είτε να μεταβείτε στην χειροκίνητα ανακλινόμενη LCD οθόνη 7.5εκ. (τύπου 3.0) με ανάλυση 921k dot.

Τα επιπλέον χαρακτηριστικά βελτίωσης της φωτογραφίας περιλαμβάνουν τη λειτουργία Motion Shot Video, η οποία ανιχνεύει την κίνηση σας όταν σερβίρετε στο τένις ή όταν στροβιλίζει η μπάλα στο γκολφ σαν επάλληλες εικόνες που προβάλλονται σε σειρά σε κλάσμα δευτερολέπτου. Μετά τη λήψη, μπορείτε να συνδέσετε την φωτογραφική μηχανή στην 4Κ τηλεόραση σας, ώστε να απολαύσετε μία μεγάλη και όμορφη άποψη των φωτογραφιών σας. Το TRILUMINOS Colour που υποστηρίζεται από συμβατές τηλεοράσεις BRAVIA εξασφαλίζει λήψεις που «ξεχειλίζουν» από ζωηρά και πολύ ζωντανά χρώματα.

Πλήρεις λεπτομέρειες για την HX350 μπορείτε να δείτε εδώ. Η πώληση της στην Ευρώπη θα ξεκινήσει τον Φεβρουάριο του 2017.

Advertisements