Τα SOPA και PIPA επιστρέφουν …σε χαρτί υγείας! [Video]

Έναν εξαιρετικά ευρηματικό τρόπο επινόησε ο Craig R.  για να εκφράσει την αγανάκτηση του απέναντι στα νομοσχέδια SOPA και PIPΑ, τυπώνοντας τα κυριολεκτικά πάνω σε χαρτί τουαλέτας!

Ο λόγος για το νέο Kickstarter προϊόν που σύμφωνα με το δημιουργό του φιλοδοξεί να βάλει τα δύο νομοσχέδια στη θέση που τους αρμόζει. Πέρα από τις ρυθμίσεις των SOPA και PIPA, το χαρτί περιλαμβάνει και ανώνυμα σχόλια (προερχόμενα από επενδυτές του project), επιφυλλάσσοντας στο χρήστη αλλεπάλληλες εκπλήξεις κάθε φορά που το ξετυλίγει.

“Ένιωσα ότι κανένας δεν ήξερε πώς να εκφράσει την αγανάκτηση του με τα νομοσχέδια. Για το λόγο αυτό αποφάσισα να προσθέσω μια αστεία πινελιά στο βαρύ θέμα της πνευματικής ιδιοκτησίας”, αναφέρει ο Craig R.

Παρά την πολύ θετική ανταπόκριση του κόσμου στο πρωτότυπο αυτό project, η αλήθεια είναι ότι δεν τα πηγαίνει και τόσο καλά στο Kickstarter. Για του λόγου το αληθές, μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει μόλις $140 από το στόχο των $2.000 ενώ υπολλείπονται άλλες 7 ημέρες. Αν θέλετε να στηρίξετε το προϊόν και να αποκτήσετε το δικό σας SOPA/PIPA χαρτί υγείας, μπορείτε να το κάνετε από εδώ.

This entry was posted in Humor, Internet, Misc and tagged , . Bookmark the permalink.