Sound Blaster Blaze V2: Χωρίς στολίδια, απλά συναρπαστικό

Η Creative Technology κυκλοφόρησε σήμερα το Sound Blaster Blaze V2, το οποίο διαδέχεται τα αυθεντικά gaming ακουστικά Blaze με νέες δυνατότητες για να δώσει νέα ενέργεια στην εμπειρία παιχνιδιού σε κονσόλες PC, Mac, Playstation, Xbox και Nintendo Switch.

Το ολόμαυρο Sound Blaster Blaze V2 διαθέτει βελούδινη premium επένδυση στα ακουστικά και τον βραχίονα που σε συνδυασμό με το βάρος του που φτάνει μόλις τα 187γρ. αυξάνει το επίπεδο άνεσης για παρατεταμένο παιχνίδι.

Οι ρυθμισμένοι με ακρίβεια 40 mm FullSpectrum Neodymium drivers προσφέρουν εντυπωσιακά μπάσα και καθαρό ήχο που έχουν σχεδιαστεί για να δημιουργούν μια συναρπαστική εμπειρία. Με την εφαρμογή Creative (στα Windows), οι χρήστες έχουν πρόσβαση στη σουίτα Sound Blaster Studio Essential για να ενεργοποιήσουν τεχνολογίες επεξεργασίας ήχου όπως εικονικό 7.1 Surround Sound, Acoustic Engine (με λειτουργίες όπως Surround, Crystalizer, Smart Volume, Dialog Plus), ενσωματωμένο ήχο προεπιλογές για διάφορα προφίλ παιχνιδιών, ταινίες και μουσική και το CrystalVoice (με λειτουργίες όπως ακύρωση ηχούς, έξυπνη ένταση ήχου, ισοσταθμιστής μικροφώνου).

Το Sound Blaster Blaze V2 είναι εξοπλισμένο με αποσπώμενο μικρόφωνο ακύρωσης θορύβου, ώστε οι παίκτες να μπορούν να επικοινωνούν αποτελεσματικά χωρίς ανεπιθύμητους περισπασμούς. Μια επιχρυσωμένη σύνθετη υποδοχή 3,5 mm 4 πόλων καθιστά τη σύνδεση εύκολη, με καλώδιο υψηλής καθαρότητας χωρίς οξυγόνο από χάλκινο σύρμα που βοηθά στη μετάδοση ήχου χωρίς παραμόρφωση. Επιπλέον, το ενσωματωμένο τηλεχειριστήριο παρέχει άμεση πρόσβαση στη ρύθμιση της έντασης και τη σίγαση του μικροφώνου.

Τιμή και Διαθεσιμότητα

Το Sound Blaster Blaze V2 είναι διαθέσιμο στα €44.99 στο online κατάστημα της Creative.

Loading