Spotify: Ετοιμάζει νέα καρτέλα Discover με videos σε στυλ TikTok

H Spotify δοκιμάζει τη νέα λειτουργία Discover στην ομώνυμη πλατφόρμα της, στην οποία θα παρουσιάζονται βίντεο μικρής διάρκειας σε κατακόρυφη μορφή, όπως ακριβώς συμβαίνει και στην πλατφόρμα του TikTok.

Το νέο χαρακτηριστικό εντόπισε ο Chris Messina σε μία έκδοση του Spotify Testflight και το Discover είναι διαθέσιμο ως μία νέα καρτέλα στην εφαρμογή. Οι χρήστες μπορούν να σκρολάρουν κάθετα τις οθόνες τους για να πλοηγηθούν μεταξύ των clips και μπορούν να πατήσουν την δημοφιλή – πλέον – καρδιά για να εκδηλώσουν την αρέσκεια τους.

Σύμφωνα με το TechCrunch, η εταιρεία δεν παρείχε πολλές λεπτομέρειες σχετικά με τη νέα δυνατότητα Discover. Το μόνο που ανέφερε είναι ότι πρόκειται για μια δοκιμή προκειμένου να αποφασίσουν εάν είναι καλή ιδέα να ενσωματωθεί ως μόνιμη λειτουργία στην εφαρμογή.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading