Spotify Plus: Το νέο πακέτο συνδρομής με κόστος μόλις $0.99 / μήνα

Η διαρκής πίεση που δέχεται από τις ανταγωνιστικές υπηρεσίες έχουν αναγκάσει τη Spotify να προσπαθεί διαρκώς να βελτιώσει τη δική της μουσική πλατφόρμα, είτε μέσω νέων λειτουργιών είτε δελεάζοντας τους χρήστες να παραμείνουν σε αυτήν με νέα πιο ελκυστικά πακέτα.

Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας, η εταιρεία ανακοίνωσε το νέο συνδρομητικό πακέτο Spotify Plus που κοστίζει μόλις $0.99/μήνα και ουσιαστικά βελτιώνει ελαφρώς την κατάσταση που βιώνουν όσοι επιλέγουν να χρησιμοποιούν τη μουσική υπηρεσία εντελώς δωρεάν. Το Spotify Plus περιλαμβάνει τις διαφημίσεις, αλλά τουλάχιστον προσφέρει στον χρήστη τη δυνατότητα να επιλέγει αυτός τα κομμάτια που ακούει από τις λίστες και τα άλμπουμ, όπως επίσης και να πραγματοποιεί απεριόριστα skips τραγουδιών σε περίπτωση που δεν είναι του γούστου του.

spotify-plus-1.jpg


Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν το κοινό θα στραφεί σε αυτό το πακέτο και φυσικά εάν η τιμή του θα παραμείνει σε αυτά τα πολύ χαμηλά επίπεδα. Μέχρι να γίνει το γενικό λανσάρισμα σε όλο τον κόσμο θα κρατήσουμε μικρό καλάθι…

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

[via]

Loading