Spotify: Προσθέτει real-time στίχους στα τραγούδια της υπηρεσίας

Η Spotify επιτέλους προσθέτει την υποστήριξη στίχων στα τραγούδια εντός εφαρμογής, ανακοινώνοντας παράλληλα ότι η επερχόμενη λειτουργία Lyrics θα είναι διαθέσιμη για όλους χρήστες παγκοσμίως, τόσο για το δωρεάν πρόγραμμα όσο και για το Premium, σε όλες τις πλατφόρμες.

Η νέα λειτουργία Lyrics έρχεται μετά την συνεργασία της Spotify με την Musixmatch, που παρείχαν από κοινού στο παρελθόν στίχους στους χρήστες της πλατφόρμας στην Ινδία, την Λατινική Αμερική και τη Νοτιοανατολική Ασία.

Πέρυσι, η Spotify παρουσίασε στίχους που συγχρονίζονταν σε πραγματικό χρόνο με τα τραγούδια της υπηρεσίας σε 26 παγκόσμιες αγορές, αφού πρώτα είχαν δοκιμάσει την εν λόγω λειτουργία το 2019. Εν συνεχεία, η λειτουργία επεκτάθηκε σε άλλες 28 χώρες. Οι χρήστες του Spotify στην Ιαπωνία είχαν επίσης πρόσβαση στους στίχους μέσω μιας συμφωνίας με την SyncPower.

Η λειτουργία Lyrics θα είναι διαθέσιμη σε όλες τις πλατφόρμες από το Now Playing. Στις κινητές συσκευές, οι χρήστες μπορούν να σύρουν προς τα πάνω την οθόνη Now Playing και θα δουν τους στίχους του τραγουδιού να «κυλάνε» σε πραγματικό χρόνο.

Στην εφαρμογή για desktop, μπορείτε να κάνετε κλικ στο εικονίδιο του μικροφώνου από την ενότητα Now Playing. Και στην εφαρμογή Spotify για TV, μεταβείτε στην επάνω δεξιά γωνία του Now Playing για να ενεργοποιήσετε τους στίχους από τη σχετική ενότητα.

Η εταιρεία λέει ότι η λειτουργία θα είναι διαθέσιμη στις τηλεοράσεις μέσω της εφαρμογής της για PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Android TV, Amazon Fire TV, Samsung, Roku, LG, Sky και Comcast.

Η Spotify ανακοίνωσε ότι η λειτουργία Lyrics ξεκίνησε να κυκλοφορεί παγκοσμίως σήμερα.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

[Spotify]

Loading