Squid Game: Η δημοφιλέστερη σειρά του Netflix με 111 εκατ. θεατές σε 17 ημέρες

Η πολυσυζητημένη σειρά Squid Game αποδεικνύεται ο πιο δημοφιλής τίτλος στην πλατφόρμα του Netflix, όπως δήλωσε η εταιρεία.

Η επιτυχημένη θρίλερ σειρά Squid Game ακολουθεί την ιστορία μιας μεγάλης ομάδας ανθρώπων που είναι εθισμένοι στον τζόγο και τους δίνεται η ευκαιρία να συμμετάσχουν σε μία σειρά παιχνιδιών με ένα υπέρογκο χρηματικό ποσό για έπαθλο. Τα παιχνίδια που καλούνται να παίξουν προέρχονται όλα από την παιδική τους ηλικία, ωστόσο, όποιος χάνει, πεθαίνει. Όλοι οι συμμετέχοντες παίρνουν μέρος στα παιχνίδια με τη θέληση τους - ακόμη και όταν μαθαίνουν ότι πρόκειται να χάσουν τη ζωή τους.

Ο λογαριασμός Netflix Geeked με ένα tweet ανακοίνωσε ότι η σειρά Squid Game του Hwang Dong-Hyuk προβλήθηκε από 111 εκατομμύρια λογαριασμούς παγκοσμίως τις πρώτες 17 ημέρες που κυκλοφόρησε. Επιπλέον, είναι η πρώτη σειρά του Netflix που ξεπέρασε τα 100 εκατομμύρια προβολής τις πρώτες 28 ημέρες – η Netflix χρησιμοποιεί συνήθως το διάστημα των 28 ημερών για να μετρήσει την απόδοση ενός τίτλου στην πλατφόρμα της.

Τα στοιχεία που αναφέρονται βασίζονται στον αριθμό των λογαριασμών που παρακολούθησαν τη σειρά για τουλάχιστον δύο λεπτά, την τυπική μέτρησή της για την κατάταξη τίτλων.

Από τις 17 Σεπτεμβρίου – ημερομηνία πρεμιέρας στο Netflix – το Squid Game ήταν η νούμερο ένα σειρά σε 94 χώρες και παραμένει στην πρώτη θέση για 21 στην κατάταξη των δημοφιλέστερων τίτλων στις ΗΠΑ, καταρρίπτοντας το ρεκόρ για τίτλο ξενόγλωσση ταινίας. Το Squid Game χαρακτηρίστηκε ως ο πρώτος κορεάτικος τίτλος που έφτασε στην κορυφή των ΗΠΑ.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr


Loading