Star Wars Jedi: Survivor, το τελευταίο gameplay trailer πριν την κυκλοφορία του

Κάτι παραπάνω από 2 εβδομάδες έμειναν για το λανσάρισμα του πολυαναμενόμενου Star Wars Jedi: Survivor, επομένως, είναι μια αρκετά καλή περίοδος για να δούμε ένα τελευταίο gameplay trailer που θα μας βάλει ακόμη περισσότερο στο νόημα του παιχνιδιού.

Η αφορμή δόθηκε στο Star Wars Celebration, με τις EA και Respawn Entertainment να παρουσιάζουν το τελευταίο trailer δείχνοντας τις δεξιότητες του πρωταγωνιστή Cal Kestis με το φωτόσπαθο, τη Δύναμη και τις κινήσεις του.

Εκτός από το gameplay, στο trailer θα δείτε και τον προορισμό του Cal, το Coruscant, με την EA να επιβεβαιώνει πως η πρώην πρωτεύουσα της Republic θα συμπεριληφθεί στα μέρη που μπορεί να επισκεφθεί ο gamer, αλλά δεν θα του προσφέρει ένα open-world περιβάλλον όπως οι άλλες τοποθεσίες.

Η υπόθεση του Star Wars Jedi: Survivor θα μας μεταφέρει 5 χρόνια μετά τα γεγονότα του Fallen Order, χρονικά περίπου στα ίδια με την τηλεοπτική σειρά Obi-Wan Kenobi του Disney+. Η Αυτοκρατορία έχει πάρει στο κυνήγι τους επιζώντες του Order 66 και η Respawn έχει επιβεβαιώσει ότι ο Cal Kestis θα αναγκαστεί να κάνει οτιδήποτε είναι δυνατό για να παραμείνει ζωντανός.

Το Star Wars Jedi: Survivor θα κυκλοφορήσει στις 28 Απριλίου 2023 για Windows PC, Xbox Series X/S και PS5.

Loading