Steam Deck: Δείτε το να τρέχει χωρίς πρόβλημα το The Witcher 3

Όσο πλησιάζουμε στο Δεκέμβριο, τόσο θα πληθαίνουν οι αναφορές για τη φορητή παιχνιδοκονσόλα Steam Deck της Valve. Η εταιρεία μας έδειξε πριν από μερικές ημέρες το εσωτερικό μέσα από ένα επίσημο teardown video που περισσότερο ήθελε να αποτρέψει τους χρήστες από το να επιχειρήσουν να το ανοίξουν μόνοι τους.

Αυτή τη φορά επιστρέφουμε στο Steam Deck για έναν σαφέστατα πιο ευχάριστο λόγο, μιας και η CD Projekt RED πραγματοποιεί δοκιμή του The Witcher 3: Wild Hunt και απ’ όσα μπορούμε να καταλάβουμε δεν υπάρχει κάποιο θέμα στην αναπαραγωγή του παιχνιδιού. Η Valve έχει τονίσει αρκετές φορές πως το Steam Deck θα μπορεί να τρέχει κανονικότατα τη μεγαλύτερη πλειοψηφία των PC games, αλλά μέχρι να το δούμε στην πράξη θα υπάρχει μια λογική αμφισβήτηση.

Θα θέλαμε να δούμε περισσότερες επιδείξεις απαιτητικών PC games να τρέχουν στο Steam Deck και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες εβδομάδες να προκύψει νέο υλικό από άλλες εταιρείες. Το σίγουρο είναι πως περιμένουμε με τεράστιο ενδιαφέρον να παραλάβουμε το δικό μας Steam Deck για πιο ασφαλή συμπεράσματα.

Η πρώτη φουρνιά Steam Deck θα αρχίσει να παραδίδεται σε όσους έχουν προπαραγγείλει τον προσεχή Δεκέμβριο.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

Loading