Steam Deck: Επίσημο video - παρουσίαση της φορητής παιχνιδοκονσόλας για PC games

Πέρασε αρκετός καιρός από την ανακοίνωση του Steam Deck, της φορητής παιχνιδοκονσόλας τύπου Nintendo Switch για παιχνίδια της πλατφόρμας Steam, αλλά μόλις τώρα η Valve δημοσίευσε το επίσημο video για τη συσκευή.

Ο αφηγητής στο video χαρακτηρίζει το Steam Deck ως την πιο ισχυρή φορητή παιχνιδοκονσόλα στον κόσμο και τονίζει πως θα προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία PC gaming που θα μπορείς να πάρεις μαζί σου οπουδήποτε.

Σαφέστατα αυτός είναι ο στόχος του Steam Deck και όσοι έχουν καταφέρει να το δοκιμάσουν μέχρι στιγμής έχουν μείνει αρκετά εντυπωσιασμένοι από τις επιδόσεις του, παρόλα αυτά, υπάρχουν και ενστάσεις κατά πόσο θα είναι βολικό - εφικτό να παίξεις κάθε είδους PC game σε μια τέτοια φορητή παιχνιδοκονσόλα. Φυσικά, όταν το τοποθετήσεις στη βάση του και συνδέσεις πληκτρολόγιο, οθόνη, mouse και τηλεχειριστήριο θα απολαμβάνεις μια πλήρη εμπειρία PC gaming.

Προσωπικά θα το αγοράσω με την πρώτη ευκαιρία και ευελπιστώ ότι θα καταφέρουν να προσφέρουν πλήρη υποστήριξη για το Windows 10/11. Αν το καταφέρουν χωρίς προβλήματα, το Steam Deck δεν θα είναι απλά μια φορητή PC gaming παιχνιδοκονσόλα, αλλά θα μπορείς να απολαμβάνεις και τα παιχνίδια του Xbox μέσω του Game Pass ή/και του xCloud.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading