Suunto 7: Το πρώτο smartwatch της εταιρείας με Wear OS [CES 2020]

Η φινλανδική Suunto διάλεξε το CES 2020 για να παρουσιάσει το πρώτο smartwatch της ιστορίας της με λειτουργικό σύστημα Wear OS, μετά από μια μακρά και πολύ επιτυχημένη πορεία στην αγορά των wearables.

Το Suunto 7 μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένα premium smartwatch για αθλητές, καθώς περιλαμβάνει περισσότερα 70 modes για τρέξιμο, ποδηλασία, σκι, σερφ κλπ., ενώ ταυτόχρονα προσφέρει όλες αυτές τις λειτουργίες που θα ήθελε κανείς πέραν της αθλητικής δραστηριότητάς του.

Στο κομμάτι των χαρακτηριστικών έχουμε οθόνη αφής OLED (διάμετρος 50mm) με επικάλυψη Gorilla Glass, ανθεκτική κατασκευή (νερό, σκόνη, πτώσεις), ενσωματωμένο GPS/GLONASS/Galileo, αισθητήρα μέτρησης καρδιακού παλμού και βαρόμετρο. Η εφαρμογή Suunto παρέχει στον χρήστη σύνοψη της δραστηριότητάς του και πρόσβαση στη διαχείριση της μουσικής, ενώ μπορεί να φορτώσει offline τους χάρτες για να μην κουβαλά το smartphone μαζί του (διαθέσιμα και τα Suunto Heatmaps offline).

Σε ό,τι αφορά την αυτονομία, με ενεργό το GPS, τη μέτρηση καρδιακού παλμού και το βαρόμετρο, ο χρήστης μπορεί να ασκηθεί συνεχόμενα για 12 ώρες, κάτι που έγινε εφικτό επειδή είναι το πρώτο Wear OS smartwatch που εκμεταλλεύεται το ξεχωριστό Sports Experience Mode του επεξεργαστή Snapdragon Wear 3100. Διαφορετικά, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για 48 ώρες ως wearable με μία φόρτιση.

Το Suunto 7 είναι διαθέσιμο ήδη για προπαραγγελία σε τιμή $499.

Photo Gallery

Loading