Τα δωρεάν παιχνίδια του Ιουλίου για τα Xbox Live και Game Pass Ultimate

Η Microsoft αποκάλυψε τα δωρεάν παιχνίδια του μήνα Ιουλίου για τους συνδρομητές των υπηρεσιών Xbox Live και Xbox Game Pass Ultimate, αλλά μάλλον δύσκολα θα τραβήξει το ενδιαφέρον γα νέους συνδρομητές μιας και το line-up είναι από τα πλέον αδιάφορα των τελευταίων μηνών. Όπως πάντα υπάρχουν δύο παιχνίδια αποκλειστικά για το Xbox One και δύο για το Xbox 360 που μπορείς να παίξεις και στο Xbox One μέσω του προγράμματος backwards compatibility.

WRC 8 FIA World Rally Championship (Xbox One, 1 έως 31 Ιουλίου)

Το racing game διαθέτει δυναμικό σύστημα καιρού με τις μεταβολές να γίνονται σε πραγματικό χρόνο, προσφέρει δυνατότητα για διαμόρφωση του οχήματος σε κάθε section του αγώνα, single-player campaign με πλήρη πρόσβαση σε τομείς όπως την έρευνα και ανάπτυξη για τη βελτίωση της απόδοσης, την πρόσληψη προσωπικού, τη διαχείριση των οικονομικών της ομάδας κ.ά. Συνολικά υπάρχουν 50 ομάδες, 14 rallies και 100+ ειδικές πίστες από το καλεντάρι του 2019.

Dunk Lords (Xbox One, 16 Ιουλίου έως 15 Αυγούστου)

Ένα 2vs2 παιχνίδι μπάσκετ που θυμίζει το NBA JAM με ορισμένες προσθήκες που αφορούν ξεκάθαρα το ξύλο μεταξύ των “αθλητών”. Ο κάθε ένας έχει μοναδικές ικανότητες στη μάχη και τον αγώνα, υπάρχουν σύμβολα στο παρκέ για να σκοράρεις περισσότερους πόντους, ειδικές κινήσεις, έξτρα εξοπλισμός κλπ.

Saints Row 2 (Xbox 360, 1 έως 15 Ιουλίου)

Το πρώτο sequel του παιχνιδιού που εμπλούτισε το gameplay με εντυπωσιακές, για την εποχή, επιλογές στη δημιουργία και τη διαμόρφωση του χαρακτήρα, έναν τεράστιο open world για να εξερευνήσεις από ξηράς, αέρος και θαλάσσης, αλλά και online co-op mode.

Juju (Xbox 360, 16 έως 31 Ιουλίου)

Ένα platform adventure game όπου αναλαμβάνεις τον ρόλο του Juju και του συντρόφου του Peyo, καθώς ξεκινούν την περιπέτεια τους για να διασώσουν τον πατέρα του Juju και τον κόσμο από ένα πανάρχαιο κακό.

Loading