TCL

TCL NXTWEAR G: Τα γυαλιά που δημιουργούν οθόνη 140'' μπροστά στα μάτια σου

Ακόμη ένα πολύ εντυπωσιακό concept από την TCL, η οποία παρουσίασε σήμερα ένα ζευγάρι γυαλιά που ονομάζεται TCL NXTWEAR G (aka TCL Wearable Display) και πρακτικά δημιουργεί μια οθόνη 140’’ (16:9, 3D, 4K) που σε ακολουθεί οπουδήποτε και αν κοιτάξεις.

Σύμφωνα με την εταιρεία, ο σχεδιασμός και η κατασκευή έχει γίνει με τέτοιο τρόπο που επιτρέπουν στον χρήστη να τα φορά με άνεση για πολύ ώρα. Ως πηγή εικόνας μπορείς να χρησιμοποιήσεις π.χ. το smartphone σου συνδέοντας το με τη βοήθεια ενός αρκετά μεγάλου καλωδίου USB Type-C, το οποίο παράλληλα τροφοδοτεί και τα γυαλιά για να μην τα φορτίζεις ξεχωριστά.

tcl-nxtwear-g.jpg

Να σημειωθεί ότι η οθόνη 140’’ που βλέπει ο χρήστης είναι ορατή αποκλειστικά και μόνο σε αυτόν με την βοήθεια των γυαλιών. Δεν απαιτείται η εγκατάσταση κάποιας ειδικής εφαρμογής, απλά συνδέεις το smartphone ή το laptop και είσαι έτοιμος!

Τα TCL NXTWEAR G θα κυκλοφορήσουν τον επόμενο μήνα στην Αυστραλία και αναμένεται ευρύτερο λανσάρισμα αργότερα μέσα στη χρονιά. Η τιμή τους θα κινηθεί κοντά στα €600.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Loading