Tenet: Επ' αόριστον αναβολή για την πρεμιέρα του λόγω της πανδημίας

Η δραματική κατάσταση στην οποία εξακολουθούν να βρίσκονται οι ΗΠΑ λόγω της “καταπληκτικής” αντιμετώπισης της πανδημίας COVID-19 δεν αφήνει κανένα περιθώριο για το άνοιγμα των κινηματογραφικών αιθουσών. Γι’ αυτό δεν προκαλεί μεγάλη εντύπωση η είδηση της επ’ αόριστον αναβολής της πρεμιέρας του Tenet, της νέας ταινίας του Christopher Nolan που περιμένουν πως και πως οι φίλοι του κινηματογράφου.

Η Warner Bros. πήρε τη μεγάλη απόφαση να αφήσει στην άκρη ένα από τα βαριά χαρτιά της και οι πληροφορίες από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού κάνουν λόγο ακόμη και για μετάθεση της πρεμιέρας για το 2021. Υπενθυμίζουμε ότι το αρχικό χρονοδιάγραμμα ήταν να προβληθεί στις 17 Ιουλίου 2020, μετά έγινε η μεταφορά για τις 12 Αυγούστου 2020 και τώρα έχουμε την οριστική αναβολή.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Warner Bros., κ. Toby Emmerich,

Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε πως οι ταινίες μας θα έχουν τη δυνατότητα για τη μεγαλύτερη δυνατή επιτυχία και παράλληλα να υποστηρίξουμε τους συνεργάτες μας στις κινηματογραφικές αίθουσες με νέο περιεχόμενο όσο το δυνατόν συντομότερα, αφότου υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες για το ασφαλές άνοιγμα τους.

Στην επίσημη περιγραφή του Tenet αναφέρεται ότι πρόκειται για μια ιστορία κατασκοπίας που λαμβάνει χώρα “πέρα από τον πραγματικό χρόνο”. Σενάριο και σκηνοθεσία από τον Christopher Nolan (Inception, Interstellar) και πρωταγωνιστικοί ρόλοι στους John David Washington, Robert Pattinson, Clemence Poesy, Michael Caine, Aaron Taylor-Johnson και Kenneth Branagh.

Loading