The Book of Boba Fett: Το spin-off του Mandalorian θα θυμίζει ταινία με gangsters

H Disney κυκλοφόρησε ένα ολοκαίνουργιο trailer για τη νέα spin-off σειρά του Star Wars, το The Book of Boba Fett – τον οποίο πρωτογνωρίσαμε στο φινάλε της δεύτερης σεζόν του The Mandalorian, του πιο σπουδαίου κυνηγού επικυρηγμένων στην ιστορία του Star Wars.

Στο trailer, o Boba Fett (Temuera Morrison) επιστρέφει στο παλάτι του Jabba the Hutt στο Tatooine με σύμμαχο και συμπρωταγωνίστρια του την Fennec Shand (Ming-Na Wen). Αν αυτή η τεράστια πόρτα στην αρχή του trailer σας είναι γνώριμη, είναι επειδή τελευταία φορά την είδατε στο Return of the Jedi. Ο Boba θέλει να ξαναχτίσει τη φήμη του για να διοικήσει μαζί με την Fennec τον υπόκοσμο των Tatooine που κάποτε ήταν στην κυριαρχία του Jabba.

Το The Book of Boba Fett έρχεται στο Disney+ στις 29 Δεκεμβρίου 2021.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.


Loading