The Crown: Το πλήρες trailer για την επερχόμενη 5η σεζόν

Πλησιάζει η ημερομηνία πρεμιέρας για την 5η σεζόν της τηλεοπτικής σειράς The Crown και η Netflix προχώρησε στην δημοσίευση του πρώτου ολοκληρωμένου trailer που μας δίνει μια καλύτερη εικόνα για όσα συνέβησαν στην βασιλική οικογένεια στις αρχές της δεκαετίας του ’90 (οριστικός χωρισμός Καρόλου - Νταϊάνας, πρωθυπουργία John Major κλπ.).

Η Imelda Staunton «κληρονομεί» τον ρόλο της βασίλισσας Ελισάβετ ΙΙ από την Olive Colman, ο Jonathan Pryce έρχεται στον ρόλο του πρίγκηπα Φίλιππου, ο Dominic West ως Κάρολος, η Elizabeth Debicki θα ενσαρκώσει την πριγκίπισσα Νταϊάνα, ενώ στον ρόλο του John Major θα δούμε τον Jonny Lee Miller.

Το 1992 είχε χαρακτηριστεί από την βασίλισσα Ελισάβετ ΙΙ ως ολέθρια χρονιά, καθώς κατά τη διάρκεια του είχαμε τον χωρισμό της πριγκίπισσας Άννας, τον χωρισμό Καρόλου - Νταϊάνας, πυρκαγιά στο κάστρο των Windsor και την κοινή γνώμη να στρέφεται κατά της βασιλικής οικογένειας για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια.

Η πέμπτη σεζόν του The Crown θα κάνει πρεμιέρα στις 9 Νοεμβρίου 2022 στο Netflix, ενώ ήδη γυρίζεται η 6η και τελευταία σεζόν.

Loading