The Crown: Ημερομηνία πρεμιέρας για την 5η σεζόν στο Netflix

Ο πρόσφατος θάνατος της Βασίλισσας Ελισάβετ Β’ ήταν αναμενόμενο ότι θα εκτοξεύσει την δημοτικότητα της τηλεοπτικής σειράς The Crown και η Netflix δεν θα μπορούσε να βρει καλύτερη συγκυρία (όσο άσχημο και αν ακούγεται αυτό) για να ανακοινώσει την ημερομηνία προβολής της 5ης σεζόν.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης Tudum, η εταιρεία αποκάλυψε πως η πρεμιέρα της 5ης σεζόν του The Crown θα πραγματοποιηθεί στις 9 Νοεμβρίου 2022, ενώ έχουν ξεκινήσει ήδη τα γυρίσματα της 6ης και τελευταίας σεζόν που διεκόπησαν για λίγες ημέρες λόγω του θανάτου της βασίλισσας.

Η 5η σεζόν του The Crown άργησε λίγο περισσότερο απ’ ό,τι περίμενε η παραγωγή και το κοινό, κυρίως λόγω της πανδημίας COVID-19. Αυτή τη φορά το βάρος θα πέσει στο τέλος του γάμου Καρόλου - Νταϊάνας, στην περίοδο πρωθυπουργίας του John Major και γενικότερα στο 1992 που χαρακτήρισε η Βασίλισσα Ελισάβετ Β’ ως «annus horribilis» (ολέθρια χρονιά) λόγω των μαζεμένων σκανδάλων που βγήκαν στην δημοσιότητα.

Η Imelda Staunton παίρνει τη σκυτάλη από την Olivia Colman στον ρόλο της Ελισάβετ, ο Jonathan Pryce τον ρόλο του πρίγκηπα Φίλιππου, οι Dominic West και Elizabeth Debicki στους ρόλους των Καρόλου και Νταϊάνας αντίστοιχα, με τους Lesley Manville (πριγκίπισσα Μαργαρίτα) και Jonny Lee Miller (John Major) να συμπληρώνουν το βασικό κάστ.

Loading