The Flash: Νέο trailer για την ταινία με επίκεντρο τον Batman

Η Warner Bros. δημοσίευσε ένα νέο trailer για την ταινία The Flash στο πλαίσιο του CinemaCon, το οποίο και πάλι επικεντρώνεται περισσότερο στον Batman παρά στον κεντρικό ήρωα.

Το trailer ξεκινά με τον Michael Keaton (επιστρέφει στον ρόλο του Batman) ως Bruce Wayne να μιλά στον Barry Allen για την ψύχωση του σχετικά με την καταπολέμηση του εγκλήματος, η οποία προέκυψε μετά τη δολοφονία των γονιών του, και παρά τα όσα έχει κάνει αναγνωρίζει ότι τίποτα δεν πρόκειται να τους φέρει πίσω. Σε αντίθεση, δηλαδή, με τις προσπάθειες του Barry που όντως κατάφερε να φέρει πίσω τη μητέρα του ταξιδεύοντας στον χρόνο.

Το ταξίδι στον χρόνο, όμως, δεν έγινε αναίμακτα, μιας και τα υπόλοιπα μέλη της Justice League δεν υπάρχουν πλέον και ο Barry καλείται να αντιμετωπίσει τον General Zod και οτιδήποτε άλλο απειλητικό συμβαίνει με τη βοήθεια του Batman και της Supergirl.

Ο σκηνοθέτης του The Flash, Andy Muschietti, μίλησε στο CinemaCon για την επιστροφή του Michael Keaton στον ρόλο του Batman μετά από 30 χρόνια αναφέροντας τα εξής:

Έδειξε τρομερό ενδιαφέρον για το σενάριο, το διάβασε και ενθουσιάστηκε. Κάναμε μεγάλες συζητήσεις για την κατάσταση στην οποία θα βρίσκαμε τον Bruce Wayne αφού πέρασαν 30 χρόνια από το Batman Returns.

Το The Flash αναμένεται στους κινηματογράφους στις 16 Ιουνίου 2023.

Loading