The Knick: Η σπουδαία σειρά κοντά στην επιστροφή για την τρίτη σεζόν

Το The Knick είναι μία από τις πιο ενδιαφέρουσες τηλεοπτικές σειρές των τελευταίων ετών που παρά το δυνατό cast (Clive Owen, André Holland) και την υπογραφή του σπουδαίου σκηνοθέτη Steven Soderberg σε κάθε επεισόδιο, δεν κατάφερε να προχωρήσει όσο ίσως θα ήθελαν οι δημιουργοί του. Η σειρά προβλήθηκε σε δύο σεζόν (2014 και 2016) και ακυρώθηκε από τη Cinemax το 2017, αν και υπήρχαν σχέδια για τρίτη σεζόν.

Όσοι το έχετε παρακολουθήσει θα θυμάστε ότι το The Knick θα μπορούσε άνετα να μείνει για πάντα στις δύο αυτές σεζόν που προβλήθηκαν, αν και είχαν μείνει κάποια θέματα ανοιχτά στην υπόθεση. Λοιπόν, τα χρόνια περνούν, τα μυαλά αλλάζουν και πλέον είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να δούμε τελικά τη συνέχεια της σειράς, όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Soderberg.

Σε συνέντευξη του στην ιστοσελίδα The Playlist, ο Steven Soderberg δήλωσε πως έχει ήδη διαβάσει τον πιλότο για την τρίτη σεζόν του The Knick, το οποίο έχει γραφτεί από τους Jack Ariel και Michael Begler, έμεινε ενθουσιασμένος και έδωσε την ευλογία του για να προχωρήσει η υπόθεση όπως την οραματίζονται οι δύο σεναριογράφοι. Ο ίδιος τόνισε ότι δεν θα εμπλακεί με κανέναν τρόπο στην παραγωγή, αλλά θα την αναλάβουν οι Barry Jenkins (σκηνοθέτης του οσκαρικού Moonlight) και André Holland.

Ο Barry και ο André έχουν μια πολύ καλή προσέγγιση στην ιστορία μαζί με τον Jack και τον Michael. Φαίνεται ότι έχουν προχωρήσει ταχύτατα. Έχω διαβάσει τον πιλότο και είναι εξαιρετικός. Αυτό που τους είπα είναι ότι εγώ είχα την ευκαιρία μου και τώρα είναι η σειρά τους να πάρουν όποια κατεύθυνση θέλουν.

Σε περίπτωση που δεν έχετε παρακολουθήσει τις δύο σεζόν του The Knick, η υπόθεση μας μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του 1900 στο νοσοκομείο Knickerbocker και πραγματεύεται τόσο με την εξέλιξη της Ιατρικής, όσο και με πληθώρα κοινωνικών θεμάτων που διαμόρφωσαν τις επόμενες δεκαετίες. Η σειρά είχε λάβει εξαιρετικές κριτικές από τους ειδικούς και είχε προταθεί για πληθώρα βραβείων Emmy και Χρυσές Σφαίρες.

[via]

Loading