The Last Duel: Πρώτο trailer για τη νέα ταινία του Ridley Scott

Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του The Last Duel, της τελευταίας ταινίας που θα σκηνοθετήσει ο Ridley Scott. H ταινία που θα έχεις ως βασικούς πρωταγωνιστές τον Matt Damon, Ben Affleck, Adam Driver και Jodie Comer αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 15 Οκτωβρίου 2021.

Η ταινία αφηγείται την αληθινή ιστορία των Jean de Carrouges (Damon) και Jacques Le Gris (Driver), δύο ιπποτών και πρώην φίλων στη Γαλλία του 14ου αιώνα, οι οποίοι διατάχθηκαν από το γαλλικό κοινοβούλιο να πολεμήσουν μέχρι θανάτου, αφού ο Carrouges κατηγορεί τον Le Gris ότι κακοποίησε σεξουαλικά τη σύζυγό του Marguerite (Comer).

Το Last Duel γράφτηκε από τους Matt Damon, Ben Affleck και Nicole Holofcener. Η ταινία πρόκειται για την πρώτη συνεργασία του Damon και του Affleck – πάντα μιλώντας για το σενάριο – μετά τη συνεργασία τους στην ταινία Good Will Hunting το 1995.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr


Loading