The Last of Us: Γίνεται τηλεοπτική σειρά από το HBO!

Αυτά είναι νέα! Το δίκτυο HBO επιβεβαίωσε ότι ετοιμάζει την τηλεοπτική μεταφορά του εξαιρετικού The Last of Us της Naughty Dog, για το οποίο περιμένουμε το δεύτερο μέρος στις 29 Μαΐου 2020 αποκλειστικά για το PS4.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα The Hollywood Reporter, την παραγωγή της τηλεοπτικής μεταφοράς του The Last of Us έχει αναλάβει ο Craig Mazin, γνωστός από επίσης εξαιρετικό Chernobyl. Ο κ. Mazin θα συνεργαστεί με τον αντιπρόεδρο της Naughty Dog, κ. Neil Druckmann, ο οποίος έχει σκηνοθετήσει και γράψει το σενάριο στα The Last of Us και The Last of Us Part II. Ακόμη, ο πρόεδρος της εταιρείας, κ. Evan Wells, θα συμμετέχει και αυτός στην παραγωγή, μαζί με την Carolyn Strauss του HBO. Να σημειωθεί ότι αυτή θα είναι η πρώτη τηλεοπτική δουλειά της PlayStation Productions.

Σε ό,τι αφορά την υπόθεση, οι Mazin και Druckmann σκοπεύουν να καλύψουν τα γεγονότα του πρώτου μέρους, αλλά εξετάζουν και το ενδεχόμενο να προσθέσουν κάποια στοχεία και από επερχόμενο δεύτερο μέρος του video game. Για την ώρα δεν έχουμε κάποιο στοιχείο για το καστ και την ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά περιμένουμε με τεράστιο ενδιαφέρον τις εξελίξεις.

Loading