The Last of Us Part II: Αναβλήθηκε η κυκλοφορία του μέχρι τις 29 Μαΐου 2020

Ακριβώς ένας μήνας πέρασε από την ανακοίνωση της Naughty Dog για την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου The Last of Us Part II, αλλά κράτησε λίγο η χαρά μας. Η εταιρεία είχε αρχικά δηλώσει πως θα το δούμε στις 21 Φεβρουαρίου 2020 αποκλειστικά στο PS4, αλλά πήρε πίσω την εξαγελλία της επιβεβαιώνοντας ότι θα καθυστερήσει την κυκλοφορία του μέχρι τις 29 Μαΐου 2020.

Όπως εξήγησε ο Neil Druckmann, Creative Director της Naughty Dog,

Σε αυτό το σημείο που φτάσαμε είχαμε δύο επιλογές: να συμβιβαστούμε με ορισμένες ατέλειες σε κάποια σημεία του παιχνιδιού ή να αφιερώσουμε περισσότερο χρόνο στην ανάπτυξη του. Αποφασίσαμε το δεύτερο και το νέο χρονοδιάγραμμα μας δίνει τη δυνατότητα να ολοκληρώσουμε τη δουλειά μας στο επίπεδο που μας ικανοποιεί, ενώ παράλληλα μειώνουμε και το στρες για την ομάδα που ασχολείται με την ανάπτυξη του.
Είναι γεγονός ότι η ομάδα μας ένιωσε ανακούφιση για την χρονική παράταση, διότι δεν μπορούσαμε να προβλέψουμε πόσο χρόνο θα χρειαζόμασταν για να φτάσουμε στο επίπεδο που πληροί τις προδιαγραφές μας. Παρόλα αυτά, το μέγεθος και ο σκοπός του παιχνιδιού έχει βγάλει τον καλύτερο εαυτό όλων μας. Είμαστε στεναχωρημένοι που δυσαρεστούμε τους φίλους μας και γι’ αυτό απολογούμαστε.

Στο The Last of Us: Part II η ιστορία μας πηγαίνει λίγα χρόνια μετά τα γεγονότα του πρώτου επεισοδίου, με την Ellie να είναι πλέον 19 χρονών, γεμάτη μίσος και επιθυμία για εκδίκηση. Η Ellie θα κληθεί να επιβιώσει, πολεμώντας ταυτόχρονα τα Seraphites που πρωτοείδαμε στο πρώτο μέρος. Φήμες κάνουν λόγο πως ο Joel θα είναι μέσα στους αρνητικούς πρωταγωνιστές, μετά τις πράξεις του στο πρώτο The Last of Us, με την Ellie να στρέφεται εναντίον του όταν μάθει για το τι πραγματικά έκανε.

Loading