The Medium: Έρχεται και σε PS5 το Σεπτέμβριο

Μία από τις ελάχιστες αποκλειστικότητες του Xbox Series X/S ετοιμάζεται για το άνοιγμα στον κόσμο του PlayStation 5. Ο λόγος για το The Medium της Bloober Team, το οποίο κυκλοφόρησε στις 28 Ιανουαρίου 2021 για Windows PC και τη νέα γενιά παιχνιδοκονσολών της Microsoft.

Η εταιρεία αποκάλυψε στην E3 2021 ότι το The Medium θα είναι διαθέσιμο σε ψηφιακή και φυσική μορφή για το PlayStation 5 από τις 3 Σεπτεμβρίου 2021, χωρίς κάποια προσθήκη νέου περιεχομένου, αλλά με πλήρη υποστήριξη των δυνατοτήτων του τηλεχειριστηρίου DualSense (αν και δεν ανέφερε κάτι πιο συγκεκριμένο).

Το The Medium είναι ένα horror game επιβίωσης σε third-person οπτική με εντυπωσιακή ατμόσφαιρα. Οι gamers αναλαμβάνουν τον ρόλο της Marianne, ένα μέντιουμ που στοιχειώνεται από οράματα, ζει και αλληλεπιδρά ανάμεσα στον πραγματικό και τον κόσμο των πνευμάτων. Τα οράματα αυτά την οδηγούν σε ένα εγκαταλειμμένο ξενοδοχείο στην Κρακοβία, όπου είχε λάβει χώρα μια τραγωδία πριν από πολλά χρόνια και μόνο ένα μέντιουμ μπορεί να βρει τη λύση. Κοιτάζοντας τα πράγματα από τους διαφορετικούς κόσμους, οι gamers θα ανακαλύψουν ότι υπάρχουν κρυμμένα πολλά περισσότερα απ’ όσα φαίνονται και η αλήθεια δεν είναι μόνο μία.

Οι κριτικές που έχει λάβει το παιχνίδι μέχρι σήμερα είναι ως επί το πλείστον θετικές και μάλιστα φημολογείται πως η Bloober Team θα ετοιμάσει sequel.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Loading