The Tragedy of Macbeth: Πρώτο teaser για τη νέα ταινία του Joel Coen

Ο Joel Coen επιδεικνύει τις κινηματογραφικές του ικανότητες, καθώς επιστρέφει με το πρώτο σκηνοθετικό του σόλο με την αγαπημένη τραγωδία του Σαίξπηρ, Macbeth.

Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer της επερχόμενης ταινίας The Tragedy of Macbeth που πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων οι Denzel Washington ως υποψήφιος βασιλιάς, η Frances McDormand ως Lady Macbeth, Corey Hawkins, Brendan Gleeson και Harry Melling.

Στο trailer βλέπουμε τον Macbeth να περπατάει μέσα σε ομιχλώδη πεδία μάχης και σκοτεινά κάστρα, καθώς και τη λαίδη Macbeth, να στέκεται σε ένα παράθυρο – πιθανότατα σχεδιάζοντας έναν φόνο. Επιπλέον, βλέπουμε και τη συνάντηση του Macbeth με τις τρεις μάγισσες - μια από τις πιο εμβληματικές σκηνές του Macbeth.

Με την ασπρόμαυρη παλέτα, την αναλογία διαστάσεων και τον τρόπο με τον οποίο αυτές οι διάσημες σκηνές πλαισιώνονται, η ταινία The Tragedy of Macbeth μοιάζει αρκετά με το πρωτότυπο έργο του Σαίξπηρ αλλά δίνει την αίσθηση πως ο Macbeth ακολουθεί έναν ακόμα πιο σκοτεινό και περίπλοκο δρόμο.

Πρόκειται για μια άμεση αφήγηση του πρωτότυπου έργου και ο χρόνος θα δείξει κατά πόσο ο Coen παρέμεινε πιστός στα χνάρια του Σαίξπηρ.

Το The Tragedy of Macbeth θα κυκλοφορήσει ταυτόχρονα στους κινηματογράφους και στο Apple TV+ στις 25 Δεκεμβρίου 2021.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.



Loading