The Witcher: Αποχωρεί από τον ρόλο του Geralt ο Henry Cavill στην 4η σεζόν!

Η Netflix ανακοίνωσε επίσημα ότι ανανέωσε την τηλεοπτική σειρά The Witcher και για 4η σεζόν, παρά το γεγονός ότι η 3η σεζόν αναμένεται την επόμενη χρονιά, αλλά δυστυχώς θα δούμε μια τεράστια αλλαγή μιας και ο πρωταγωνιστής Henry Cavill θα αφήσει τον ρόλο του Geralt of Rivia!

Η επιβεβαίωση ήρθε από τον ίδιο με ανάρτηση του στο Instagram, όπου μπορεί να μην εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να αποχωρήσει από την σειρά, αλλά αποκαλύπτει ότι θα παραδώσει την σκυτάλη στον Liam Hemsworth. Ο τελευταίος είναι γνωστός κυρίως για τον ρόλο του Gale Hawthorne στην τριλογία The Hunger Games.

Το ταξίδι μου ως Geralt of Rivia ήταν γεμάτο με τέρατα και περιπέτειες, και τώρα ήρθε η ώρα να αφήσω το μενταγιόν και τα σπαθιά μου. Ο φανταστικός κ. Liam Hemsworth θα συνεχίσει την πορεία του White Wolf. Παραδίδω την σκυτάλη με ευγνωμοσύνη για τον χρόνο που πέρασα ενσαρκώνοντας τον Geralt και περιμένω με ενθουσιασμό την έκδοση του Liam.

Δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα προβληθεί η 4η σεζόν, ενώ η 3η σεζόν του The Witcher αναμένεται το καλοκαίρι του 2023. Στις 25 Δεκεμβρίου 2022 θα προβληθεί η prequel σειρά με τίτλο The Witcher: Blood Origin.

Loading