The Witcher: Blood Origin, ημερομηνία πρεμιέρας για την prequel σειρά

Πέρασαν πολλοί μήνες από τότε που είδαμε το πρώτο trailer για το The Witcher: Blood Origin και τώρα έφτασε η ώρα να μάθουμε την ημερομηνία πρεμιέρας της σειράς. Η Netflix αποκάλυψε ότι η πρεμιέρα θα γίνει στις 25 Δεκεμβρίου 2022 και ανακοίνωσε την προσθήκη της Minnie Driver στο cast.

Το The Witcher: Blood Origin είναι μια σειρά prequel για την βασική ιστορία των βιβλίων του Andrzej Sapkowski και θα ασχοληθεί με την «Σύνοδο των Σφαιρών» που οδήγησε στην δημιουργία του κόσμου της Continent.

Πρωταγωνιστούν η Sophia Brown στον ρόλο της Éile, ένα ξωτικό - μαχήτρια που αλλάζει πορεία για να ζήσει ως περιπλανώμενη μουσικός, η Michelle Yeoh στον ρόλο της Scian, μια δεινή ξιφομάχο που αναζητά μια πανίσχυρη χαμένη λεπίδα, και ο Laurence O’ Fuarain στον ρόλο του Fjall. Οι τρεις τους γίνονται ομάδα όταν η Σύνοδος προχωρά στην δημιουργία ενός κόσμου Ξωτικών, Ανθρώπων και Τεράτων, αλλά και ενός νέου είδους μαχητών που θα προστατεύει αυτόν τον κόσμο από το σκοτάδι, τους Witchers.

Σε ό,τι αφορά την Minnie Driver, εκτός από τον ρόλο της Seanchai που αλλάζει μορφές και μεταπηδά μεταξύ διαφορετικών χρονικών περιόδων και άλλων κόσμων, θα είναι παράλληλα και η αφηγήτρια της σειράς.

Loading