The Witcher: Blood Origin, πρώτο trailer για το prequel της σειράς

Με την κυκλοφορία της δεύτερης σεζόν του The Witcher, η Netflix κυκλοφόρησε και το πρώτο trailer για το επερχόμενο prequel της σειράς, The Witcher: Blood Origin.

H νέα σειρά εκτυλίσσεται στην ίδια ήπειρο που κατοικεί ο Geralt of Rivia (Henry Cavill), αλλά επικεντρώνεται περισσότερο στην πλευρά των ξωτικών. «Γίνετε μάρτυρες της ανείπωτης ιστορίας της ηπείρου με το The Witcher: Blood Origin, μια νέα σειρά prequel που διαδραματίζεται σε έναν κόσμο των ξωτικών 1200 χρόνια πριν από τα γεγονότα του The Witcher», αναφέρει ένα tweet από τον επίσημο λογαριασμό Witcher. «Η σειρά prequel του Witcher, Blood Origin, θα βουτήξει στα γεγονότα που οδηγούν στο κομβικό Conjuction of the Spheres, όταν οι κόσμοι των τεράτων, των ανδρών και των ξωτικών συγκρούστηκαν».

Δυστυχώς, δεν έχει ανακοινωθεί ημερομηνία για την πρεμιέρα του The Witcher: Blood Origin, αλλά μέχρι τότε μπορείτε να παρακολουθήσετε τη δεύτερη σεζόν του The Witcher στο Netflix.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr


Loading