The Witcher: Το νέο trailer για τη δεύτερη σεζόν επικεντρώνεται στον Geralt και τη Yennefer

Κυκλοφόρησε ένα trailer για τη δεύτερη σεζόν του The Witcher το οποίο ανοίγει μια νέα πτυχή στη σχέση του Geralt και της Yennefer.

Επί της ουσίας, στο trailer βλέπουμε μια ευχή που αλλάζει την μοίρα και των δύο πρωταγωνιστών. Η Yennefer ονειρεύεται να είναι σημαντική για κάποιον, και ο Geralt της εξομολογείται ότι είναι σημαντική γι’ αυτόν. Ωστόσο, η Yennefer οδηγείται από έναν ανεξέλεγκτο θυμό να αποκτήσει παιδί – ένα δικαίωμα που της αφαιρέθηκε χωρίς να ερωτηθεί.

Στην πρώτη σεζόν, παρακολουθήσαμε έναν σκληρό και μοναχικό Geralt, ενώ στην επερχόμενη σεζόν θα γνωρίσουμε την «ευαίσθητη» πλευρά του χαρακτήρα του, καθώς το ενδιαφέρον του για την μάγισσα Yennefer είναι πλέον προφανές.

Η δεύτερη σεζόν του The Witcher αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 17 Δεκεμβρίου 2021 στο Netflix.

*Ακολουθήστε τοTechgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading