The Witcher: Enhanced Edition και πάλι διαθέσιμο δωρεάν για όλους στο GOG

Για μια ακόμη φορά το κατάστημα GOG προσφέρει εντελώς δωρεάν σε όλους τους χρήστες το The Witcher: Enhanced Edition Director’s Cut, με τελευταία αυτή του περασμένου Αυγούστου. Πιθανότατα, λοιπόν, να έχετε προλάβει ήδη να το αποκτήσετε δωρεάν, αλλά όσοι το έχασαν έχουν ακόμα μία ευκαιρία.

Όπως αναφέρει στην επίσημη ανακοίνωση του το κατάστημα, θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε την εφαρμογή GOG Galaxy στον υπολογιστή σας, ένα hub όπου μπορείτε μάλιστα να συνδέσετε όλους τους λογαριασμούς σας από τα Steam, Origin, PlayStation, UPlay, Xbox Live και Epic Games Store για να βλέπετε συγκεντρωμένα όλα τα παιχνίδια που έχετε στην κατοχή σας σε όλες τις πλατφόρμες (και όχι μόνο).

Αφότου ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, θα δείτε στην ενότητα “Recent” ένα banner στο επάνω μέρος που περιλαμβάνει το δώρο και πατώντας εκεί θα εμφανιστεί μετά από λίγο το The Witcher: Enhanced Edition Director’s Cut στη βιβλιοθήκη σας.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

[GOG]

Loading