The Witcher: Νέο trailer για τη 2η σεζόν στο Netflix

Η δεύτερη σεζόν της τηλεοπτικής σειράς The Witcher είναι προγραμματισμένο να βγει στην πλατφόρμα Netflix μέσα στο 2021, χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία μέχρι στιγμής, αλλά ήδη μπορούμε να παρακολουθήσουμε ένα νέο trailer που αποκαλύπτει ορισμένα στοιχεία για τα τέρατα που θα δούμε.

Συγκεκριμένα, θα παρατηρήσετε μια άμορφη μάζα από αίμα και σπλάχνα, αλλά και μια συστάδα σκελετών που ενώνονται μεταξύ τους. Η περιγραφή μας προετοιμάζει για μερικές εκπλήξεις, αλλά για την ώρα μένουμε με ό,τι μας δίνει το video.

Υπενθυμίζουμε ότι η Netflix έχει μεγάλες φιλοδοξίες για τη σειρά The Witcher και μάλιστα ετοιμάζει ξεχωριστά μια live-action σειρά που θα μας στείλει 1200 χρόνια πίσω από την εποχή του Geralt of Rivia (The Witcher: Blood Origin).

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading