TikTok: Η Κίνα περιορίζει τη χρήση στα 40 λεπτά την ημέρα για τα παιδιά

Ύστερα από την απόφαση της κινεζικής κυβέρνησης να επιτρέπει στα ανήλικα παιδιά να έχουν πρόσβαση στον online gaming κόσμο μόνο 3 ώρες την εβδομάδα, τώρα προχωρά στον περιορισμό τους για τη χρήση της πλατφόρμας του TikTok σε μόλις 40 λεπτά ημερησίως.

H αντίστοιχη κινεζική έκδοση του TikTok που ονομάζεται Douyin ανακοίνωσε ότι θα εμπλουτίσει τις λειτουργίες του με το νέο Youth Mode για τα παιδιά κάτω των 14. Η νέα λειτουργία θα τους επιτρέπει να χρησιμοποιούν την εφαρμογή μόνο για 40 λεπτά την ημέρα και δεν θα μπορούν να την ανοίξουν από τις 10:00 π.μ. έως τις 6:00 μ.μ. .

Ο συγκεκριμένος νέος τρόπος λειτουργίας που αφορά τους νέους ισχύει μόνο για τους εγγεγραμμένους χρήστες που έχουν δηλώσει το πραγματικό τους όνομα, χρησιμοποιώντας το σύστημα ελέγχου ταυτότητας. Το εν λόγω σύστημα του ελέγχου της ταυτότητας ενός χρήστη απαιτεί κρατικά αποδεικτικά αναγνωριστικά προκειμένου να γίνει η ταυτοποίηση των στοιχείων του.

Σε μια ανάρτηση ιστολογίου, η εταιρεία ανέφερε ότι στη Νεανική λειτουργία, ο Douyin θα εμφανίσει επίσης επιμελημένο περιεχόμενο για παιδιά, συμπεριλαμβανομένων πειραμάτων, εκθέσεων σε μουσεία και γκαλερί και το φυσικό τοπίο της χώρας.

Τέλος, αναφορικά με το Youth Mode, η ByteDance ανέφερε ότι θα προνοήσει να εμφανίζει στο Douyin επιμελημένο περιεχόμενο για παιδιά, όπως πειράματα, εκθέσεις σε μουσεία, αλλά και τα φυσικά τοπία της χώρας.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading